П`ятниця, 29.03.2024, 16:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів


1 червня Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» розпочав проект «До Всесвітнього дня боротьби з гепатитами – не залишайся осторонь».

Мета проекту – через організацію інформаційно-просвітницької компанії до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, із залученням до її проведення представників державних структур, медичних закладів, спортивно-культурних центрів, неурядових організацій та ЗМІ, підвищити рівень обізнаності про шляхи поширення вірусних гепатитів та заходи їх профілактики, надати доступ до послуги експрес-діагностики з виявлення вірусного гепатиту С, надати благодійну допомогу сім’ям, де є д ... Читати далі »
Переглядів: 546 | Додав: Модератор | Дата: 11.06.2012 | Коментарі (0)


12 років тому, у травні місяці, чернівчани почали віддавати дань пам’яті тим, хто помер від СНІДу.Тим, кого уже не має поряд з нами. З 2002 року в Чернівцях щороку проводиться Акція, присвячена цьому дню. Організаторами Акції є регіональне представництво ЛЖВ та НУО «Нова сім’я» разом з обласним центром з профілактики та боротьби із СНІДом.

20 травня, в рамках її проведення Чернівецький міський благодійний фонд на території Парку культури та відпочинку ім.Т. Шевченка поширив серед населення, віком до 50 років, понад 400 примірників тематичної літератури з інформацією про шляхи передачі та методи профілактики інфікування ВІЛ.

З ініціативи організації було проведено опитування молодого населення міста. Його мета – виявити рівень поінформованості активної молоді про проблему ВІЛ\СНІД, шляхи передачі, ... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: Модератор | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (2)


В рамках проектної діяльності за напрямком «Профілактика ВІЛ серед жінок, які споживають наркотики», командою фонду, на робочій групі працівників, було розглянуто та прийнято до виконання «Гендерну політику фонду». В основі гендерної політики лежить гендерно-чутливий підхід, який враховує той факт, що чоловіки та жінки часто стикаються з різними проблемами та сприяє формуванню гендерної справедливості – означає рівні можливості доступу до суспільних благ як для чоловіків, так і для жінок.

Враховуючи гендерну політику, відповідно до робочого плану діяльності фонду «Нова сім’я», з квітня місяця розпочато роботу першого циклу навчання жінок – споживачок наркотиків, за модулем - «Втручання на рівні групи». Сформована група з 10 жінок віком від 18 років і більше, що впродовж 12 тижнів прийматимуть участь у 90-то хвилин ... Читати далі »
Переглядів: 512 | Додав: Модератор | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)


Каждое третье воскресенье мая во всем мире почитают людей, пострадавших и умерших от чумы двадцатого века - СПИДа.

Цель проведения этого праздника заключается в привлечении внимания мировой общественности к проблемам людей, умерших от СПИДа. А также внимания властей к оснащению клиник и выделению средств для борьбы с этой болезнью.
Как можно большее количество людей информировать о средствах защиты от СПИДа и способах его передачи.
Цель этого праздника напомнить всем живущим на земле, что ВИЧ-инфицированные - это такие же люди, как и все мы. Что на их месте может оказаться любой из нас. Что эта болезнь не выбирает того, кто ей хочет заболеть.

Это напоминание нам, что заболеть СПИДом могут все, кто находится в зоне риска:
люди, ведущие беспорядочную половую жизнь и принимаю ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Модератор | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)

МАРШРУТ БЕЗПЕКИ …ПРАЦЮЄ!


З 26 січня по 27 лютого, команда фасилітаторів, а по простому - тренерів нашого фонду, залучають до «Маршруту безпеки» активну молодь міста.

Почнемо з початку...
«Маршрут Безпеки» - це сучасний комунікативний інструмент з питань репродуктивного здоров’я, який безпосередньо націлений на профілактику ВІЛ\СНІДу та ІПСШ. Він поєднує ряд комунікативних та тренінгових напрацювань з інтерактивними іграми в рамках мобільного заходу. Це мандрівка найважливішими питаннями репродуктивного здоров’я та сексуальності. Основний набір складається з п’яти станцій, на кожній з яких висвітлюється актуальна тема з життя молоді. Теми, які висвітлюються в «Маршруті Безпеки», допомагають пов’язати власні життєві ситуації та досвід учасників з особистим ризиком інфікування ВІЛ та ІПСШ. Метою «Маршруту Безпеки» є мінімізація ризиків інфікування ВІЛ та ІПСШ серед ... Читати далі »
Переглядів: 748 | Додав: Модератор | Дата: 01.02.2012 | Коментарі (1)



Грудень – час очікування дива і передчуття щасливих новорічних свят, що мають принести радість в кожен дім, зігріти серце кожної людини. В такі дні важливо не забувати про тих, в чиї оселі радість стукає не так часто, як до інших – це кризові сім’ї. Саме до них напередодні Святого Миколая завітали працівники фонду «Нова сім’я», щоб кожна дитина отримала свій святковий подарунок.
А здійснити мрії малечі нам допомогла активна співпраця з волонтерським рухом ЧНУ імені Ю.Федьковича та КНТУ, які «народилися» серед лідерів освітньої молоді за час виконання проекту «Спільними силами задля усмішки дитини без ВІЛ та наркотиків». Нагадаємо, що проект виконувався за ф ... Читати далі »
Переглядів: 555 | Додав: Модератор | Дата: 26.12.2011 | Коментарі (1)


«Нова сім’я» завершила виконання проекту «Спільними силами задля усмішки дитини без ВІЛ та наркотиків», що тривав з червня по грудень 2011 року за фінансової підтримки МФ «Відродження», Чернівецької міської ради, благодійного фонду «Erste BANK», Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist», БФ"Конфініс"(Австрія).
Проект мав на меті надати невідкладну суспільну допомогу бездомним особам, дітям вулиці та кризовим сім’ям, щоб охопити верстви населення, що ведуть переважно «тіньове» життя.
На початку проекту в притулку для неповнолітніх, Кризовому центрі, Центрі матері та дитини, Відділі кримінальної міліції по роботі із неповнолітніми були розміщення інформаційн ... Читати далі »
Переглядів: 639 | Додав: Модератор | Дата: 22.12.2011 | Коментарі (1)


Чи не вперше за 10 років проведення акційних заходів до 1 грудня, присвячених Всесвітньому Дню боротьби із СНІДом, Чернівецька спільнота об’єдналась задля визнання буковинцями – не всі люди є ВІЛ-інфікованими, але всі ВІЛ- інфіковані – це люди.
Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я», прийняв активну участь у організації таких заходів, присвячених 1 грудня:
30 листопада в приміщені офісу регіонального представництва чернівецького відділення Всеукраїнської мережі людей, які живуть із ВІЛ/СНІДом, де зібралися представники ВІЛ-сервісних організацій та обласного центру з профілактики та боротьби із СНІДом, пройшла прес-конференція під гаслом акції «Не відфутболюй». Місцеві ЗМІ, окрім статистики щодо пощирення ВІЛ, були поінформовані про мету та алгоритм проведення акції в місті, про місії та послуги НУ ... Читати далі »
Переглядів: 815 | Додав: Модератор | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)


Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні
вул. Димитрова, 5, корпус 10-А, 9-й поверх, 03680, м. Київ
www.aidsalliance.org.ua
Контактна особа: Костянтин Перцовський
Тел.: (+380 44) 490-5485, (вн.205) Е-mail: pertsovskyi@aidsalliance.org.ua


Інформаційне повідомлення з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом


Подолання епідемії ВІЛ в Україні неможливе без державного фінансування профілактичних програм. Найвагоміший сьогоднішній успіх – зниження темпів приросту захворюваності на ВІЛ-інфекцію – досягнуто завдяки міжнародному фінансуванню. Нуль в бюджеті країни на 2012 рік на профілактику – це недалекоглядність, яку потрібно негайно виправити.

Напередодн ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: Модератор | Дата: 02.12.2011 | Коментарі (0)


Год решительных перемен
1 декабря 2011 года
г-н Мишель Сидибе
Исполнительный директор ЮНЭЙДС и
заместитель Генерального секретаря ООН


Сегодня, впервые в истории борьбы со СПИДом, мы можем с уверенностью заявить – возможность положить конец СПИДу становится реальностью.
Прошедший год стал годом достижений, совместных действий, стойкости и отваги. Несмотря на экономический спад, до предела истощивший ресурсы противодействия СПИДу, благодаря результативным усилиям по лечению и профилактике ВИЧ удалось спасти миллионы жизней.
Мировые лидеры взяли на себя новые обязательства – смелые, весомые и реалистичные. Теперь необходимо довести информацию о них до каждой страны, каждой общины и каждого нуждающегося человека.
Нас не может не радовать ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Модератор | Дата: 30.11.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »