П`ятниця, 19.04.2024, 07:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів
Дорогі друзі! Хочемо поділитись радісною новиною! «Нова сім'я» успішно захистила соціальний проект «Молодь проти наркотиків – за здорове життя» на конкурсі соціальних проектів Чернівецької міської ради, що проходив на початку березня. На його фінансування Міська рада виділила 10 тис. грн. Ця сума піде на закупівлю та роздачу гарячої їжі 2 рази на тиждень на вулицях міста для безпритульних дітей; видавництво інформаційних матеріалів (де будуть розміщені адреси медичних закладів, неурядових організацій, де діти вулиці та вихованці дитячого будинку зможуть отримати безкоштовну допомогу). Також в рамках проекту планується проведення 4-х благодійних акцій серед навчальних закладів міста Чернівці, що дозволять всім небайдужим зібрати кошти, одяг та іграшки для незахищених дітей.
Ми запрошуємо до волонтерства всіх небайдужих! Будемо раді вашій допомозі!
Переглядів: 549 | Додав: Модератор | Дата: 20.04.2011 | Коментарі (0)

Дорогі жінки! Нам дуже приємно повідомити, що Німецьке Технічне товариство (GIZ) підтримало наше прагнення зробити життя прекрасної половини людства легшим та цікавішим, надав фінансову підтримку проекту «Допомога та підтримка надають шанс». Завдяки цьому проекту кожна охоча жінка-ПІН має змогу безкоштовно прати, прасувати та шити чи латати одяг на базі СПОШ №1, що знаходиться по вул. Головній 118-а. Для творчого розвитку наших клієнток, набазі фонду організована творча майстерня під керівництвом знаної художниці Ольгі Карлової (активістки, першого президенту Чернівецького Жіночого Клубу «SOROPTIMIST»), яка є частою гостею і хобі-груп, де жінки, в повній мірі, можуть віддатися своїм улюбленим захопленням. .. Хвилюєтесь, що не вмієте малювати, ніколи не робили своїми руками щось яскраве, незвичайне, гарне, і взагалі, не чули про квілінг? Не варто! Просто прийдіть до нас на Комарова 28Г і віддайтесь в обійма позитивних та радісних почуттів, що викликають від ... Читати далі »
Переглядів: 627 | Додав: Модератор | Дата: 20.04.2011 | Коментарі (0)


З першого квітня поточного року, розпочав роботу проект підтриманий Міською Радою «Молодь ПРОТИ наркотиків. ЗА здорове життя». В рамках проекту, інформаційно-просвітницькою роботою буде охоплено понад 150 дітей, вихованців Притулку для неповнолітніх, Школи інтернат №2 та дітей, що проживають у родинах де є хворі на синдром залежності люди. Кожна дитина отримає харчовий пакунок та засоби із догляду за особистою гігієною.
Переглядів: 513 | Додав: Модератор | Дата: 20.04.2011 | Коментарі (0)


З 25 березня 2011 року, в рамках проекту «Профілактика інфікування ВІЛ та ІПСШ серед уразливої групи міста» у квітні 2011 року в обласному Центрі з профілактики та боротьби зі СНІД, розпочато вакцинацію проти гепатиту В. Доведено медичними діагностами – захисний імунітет виробляється у 95% прищеплених.
Бажаючих просимо своєчасно звернутись до офісу ЧМБФ «Нова сім’я». При собі варто мати картку клієнта проекту. Безкоштовність та конфіденційність процедури вакцинації – гарантуємо.
У цьому році вакцини розрахована на 100 осіб, клієнтів зазначеного вище проекту й складається із трьох етапів (за графіком проведення вакцинації: 0-1-6- місяців). По-перше, бажаючі проходять діагностику гепатиту В (HbcAb) із використанням швидких тестів. Після негативного результату тесту та консультації лікаря – інфекціоніста, клієнт проходить медичний огляд, який засвідчує відсутність ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Додав: Модератор | Дата: 20.04.2011 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 19 20 21