П`ятниця, 26.04.2024, 01:53
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів


У травні 1988 року Всесвітня організація охорони здоров’я прийняла резолюцію, в якій 1 грудня було офіційно оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — привернути увагу суспільства до проблеми, що стосується кожного.
У 2003 році Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ, виступила з ініціативою змінити назву Дня 1 грудня з «Дня боротьби зі СНІДом» на «День порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми», з метою підвищення рівня толерантного ставлення суспільства до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.
Чернівці не залишаються осторонь проблеми ВІЛ і в цьому році також готують свою програму святкування до Дня боротьби зі СНІДом
Зокрема, Чернівецьке регіональне відділення ЛЖВ запрошує всіх ба ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 601 | Додав: Модератор | Дата: 28.11.2011 | Коментарі (0)

03.11.2011р. прес-конференція
Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» звітує про результати проектної діяльності
«Спільними силами задля усмішки дитини без ВІЛ та наркоманії».



Задля подолання поширення ВІЛ, наркотиків та проституції в місті, чернівецькі діти вулиці потребують визнання їх існування та «дорослої» допомоги краян.

В рамках діяльності проекту «Спільними силами задля усмішки дитини без ВІЛ та наркоманії», Чернівецький міський благодійний фонд провів серед дітей вулиці міста дослідження із вияву рівня знань та ризикованої поведінки молоді щодо профілактики інфікування ВІЛ. Як виявилось, понад 70% від вибірки оцінки – 50 дітей від 12 років які більшість ч ... Читати далі »
Переглядів: 1244 | Додав: Модератор | Дата: 03.11.2011 | Коментарі (0)



Использование гормональных контрацептивов увеличивает восприимчивость женщин к вирусу иммунодефицита, сообщает The New York Times. Отчет об исследовании группы ученых под руководством Рени Хефрон (Renee Heffron) из Вашингтонского университета (University of Washington) в Сиэтле опубликован в журнале The Lancet Infectious Diseases.

Для участия в исследовании, проводившемся в семи африканских странах (Ботсване, Замбии, Кении, Руанде, Танзании, Уганде и ЮАР), были отобраны 3790 супружеских пар. На момент начала исследования лишь один из партнеров в каждой паре был заражен ВИЧ. В среднем за участниками наблюдали в течение полутора лет.
По результатам исследования, среди 1314 пар, в которых ВИЧ был изначально заражен мужчина, восприимчивость к вирусу женщин, принимавших гормональные контрацептивы, ока ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: Модератор | Дата: 02.11.2011 | Коментарі (0)



ПРЕС-РЕЛІЗ

МІСЬКИЙ КОНКУРС ПИСЬМОВИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «БЕЗПЕЧНА ДРУЖБА»

регламент до 04.11.2011р. ЗОШ№ 1,4,5,6,8,14,27,28,30,41 та ліцей №4

Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я», за підтримки Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, запрошують Вас прийняти участь в Міському конкурсі письмових творчих робіт «Безпечна дружба», який триватиме з 17.10.2011р. до 18.11.2011року.

Світ створюють здорові люди – це відома мудрість. Але, не все, що оточує нас довкола, є безпечним. Україна посідає лідируючі місця на території Центральної Європи за кількістю поширення серед молоді віком до 26 років такого негативного явища, як наркоманія. Спеціалісти стверджують, - основна причина першої спроби вживання підлітком наркот ... Читати далі »
Переглядів: 653 | Додав: Модератор | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (0)


В ноябре 2010 года стартовал Транснациональный антинаркотический интернет-конкурс "Майя". Организаторы конкурса Всемирная Лига "Разум вне наркотика" совместно с Международной шахматной федерацией и Союзом журналистов России запустили этот международный глобальный социальный проект с целью показать закулисную жизнь наркомана, предоставить людям возможность услышать правду о наркотиках из уст зависимых и их близких.

В октябре 2011 года стартует второй Международный этап социальной антинаркотической акции, еще более масштабный и всеобъемлющий. Конкурс включает следующие направления творчества: исповедальный рассказ, видео, фото и рисунок. Цель данного проекта – показать закулисную жизнь людей, употребляющих различные виды наркотиков, предоставить людям возможность услышать правду о наркомании из уст зависимых и их близких.

У ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: Модератор | Дата: 28.09.2011 | Коментарі (0)


Всемирный день контрацепции ( World Contraception Day)— международный день, который отмечается по всей планете ежегодно, 26 сентября, начиная с 2007 года.
Инициаторами проведения Всемирного дня контрацепции являются десять международных организаций, так или иначе связанных с проблемами планирования семьи: Агентство США по международному развитию, Азиатско-Тихоокеанский совет по контрацепции, Европейское общество контрацепции и репродуктивного здоровья, Латиноамериканский Центр «Здоровье и Женщина», Немецкий фонд мирового населения, Международная федерация детской и подростковой гинекологии, Международная федерация планирования семьи, Мари Стоупс Интернэшнл, Pan American Health and Educati ... Читати далі »
Переглядів: 1425 | Додав: Модератор | Дата: 26.09.2011 | Коментарі (0)


Австрія, Альпи, маленьке містечко Альпбах, кінець серпня. Важко повірити, що тут, в «туристичному раю» для любителів гір відбувається подія якщо не світової, то вже точно – європейської величини, – Європейський Форум, що об’єднує професіоналів своєї справи у симпозіумах, присвячених політиці, економіці, фінансовому ринку, новітнім технологіям, філософії, охороні здоров’я та ще безлічі цікавих тем. Видатні політики, історики, громадські діячі, представники різноманітних державних та недержавних організацій зібрались цього року в тірольському селищі, аби поділитись роздумами на тему «Справедливість - відповідальність за майбутнє». Ось так щороку з серпня по вересень кілька тисяч людей відвідують Європейський Форум не лише щоб послухати доповіді, подискутувати на тему правового регулювання, а й для того, аби обмінятись думками та обговорити майбутнє. Що ми можемо зробити? Що нам слід зробити? Як? В рамках ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: Модератор | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (0)

Каждый год тысячи человек в странах Европы и Центральной Азии уходят из жизни в связи с передозировками наркотиков. Применение налоксона, безопасного и высокоэффективного средства против передозировок опиоидов, людьми, употребляющими наркотики, могло бы предотвратить тысячи бессмысленных смертей. В этот день организации, на базе сообществ, призывают Всемирную Организацию Здравоохранения (ВОЗ) и Управление по наркотикам и преступности ООН (УНП ООН) включить рекомендации по применению налоксона в их руководства и призвать органы здравоохранения расширить доступ к программам с использованием налоксона.

По-прежнему существуют барьеры к расширению программ распространения налоксона: несмотря на то, что налоксон не является наркотиком или веществом, оборот которого ограничен, во многих странах до сих пор продажа его осуществляется, лишь по рецепту, а использование налоксона не вкл ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: Модератор | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (0)

Третя й остання ревакцинація від
вірусного гепатиту В починається з 20 вересня!


Нагадаємо, що в рамках діяльності проекту «Профілактика інфікування ВІЛ та ЗПСШ серед уразливих груп міста», за технічної підтримки Міжнародного Альянсу із ВІЛ/СНІД в Україні, з квітня місяця поточного року, 100 осіб вже пройшли дві перші ревакцинації від гепатиту В.
Після завершення третьої процедури щеплення, привиті отримають 95 % гарантії п’ятирічного майбутнього без вірусного захворювання - гепатиту В!


Адреса для отримання послуги залишається без змін: м. Чернівці, вул. Мусоргського, Центр з профілактики та боротьби зі СНІДом.


... Читати далі »
Переглядів: 488 | Додав: Модератор | Дата: 07.09.2011 | Коментарі (0)


9 серпня 2011 року МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» оголосив найбільший за обсягом фінансування конкурс для підтримки проектів з профілактики поширення ВІЛ/СНІДу. Наголос зроблено на фінансуванні програм з профілактики поширення ВІЛ/СНІД серед найбільш уразливих груп населення протягом наступних 2-х років. Конкурс є найбільшим завдяки розширенню фінансування з боку міжнародних донорів, зокрема, Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.


«У громадських організацій є місяць на підготовку на подання проектних пропозицій. Вся необхідна інформація міститься на веб-сайті Альянсу. Ми очікуємо, що понад 100 організацій стануть переможцями цього конкурсу», − інформує Павло Смирнов, програмний директор МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні.
Вико ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: Модератор | Дата: 07.09.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 »