П`ятниця, 19.04.2024, 06:26
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2011 » Жовтень » 10 » МІСЬКИЙ КОНКУРС ПИСЬМОВИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «БЕЗПЕЧНА ДРУЖБА»
11:08
МІСЬКИЙ КОНКУРС ПИСЬМОВИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «БЕЗПЕЧНА ДРУЖБА»


ПРЕС-РЕЛІЗ

МІСЬКИЙ КОНКУРС ПИСЬМОВИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «БЕЗПЕЧНА ДРУЖБА»

регламент до 04.11.2011р. ЗОШ№ 1,4,5,6,8,14,27,28,30,41 та ліцей №4

Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я», за підтримки Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, запрошують Вас прийняти участь в Міському конкурсі письмових творчих робіт «Безпечна дружба», який триватиме з 17.10.2011р. до 18.11.2011року.

Світ створюють здорові люди – це відома мудрість. Але, не все, що оточує нас довкола, є безпечним. Україна посідає лідируючі місця на території Центральної Європи за кількістю поширення серед молоді віком до 26 років такого негативного явища, як наркоманія. Спеціалісти стверджують, - основна причина першої спроби вживання підлітком наркотиків - вплив на нього негативного прикладу компанії однолітків, яким не кожна молода людина, на пропозицію спробувати наркозілля, може впевнено відмовити й сказати «НІ». Не всі батьки та вчителі знають правду про відпочинок своїх дітей/вихованців, про лідерів та друзів, які їх оточують, та яку форму поведінки вони наслідують. Традиція виховання справжньої дружби – традиція виховання безпеки в спільноті молодих людей. Адже тільки справжній товариш ніколи не запропонує своєму другу завдати шкоду здоров’ю.

Саме 2011 році, 30 липня світ вперше відзначив свято, встановлене Генеральною Асамблеєю ООН, 4-го травня нинішнього року - Міжнародний день дружби. Приєднавшись до цієї дати та на підтримку проведення Євро 2012, що проводиться на територіях дружніх держав Україні та Польші, Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» спільними силами із Чернівецьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ініціює проведення відкритого міського конкурсу письмових творчих робіт «Безпечна дружба».

УМОВИ КОНКУРСУ.
Взяти участь у конкурсі можуть учні міських загальноосвітніх шкіл, віком з 11 до 17 років, школи які успішно співпрацюють із ЧМБФ «Нова сім’я». Для цього необхідно до 21.10. 2011року подзвонити працівнику фонду«Нова сім’я», який відповідає за проведення конкурсу, зареєструватись, чим підтвердити свою участь у конкурсі, й впродовж 01.11.- 04.11.2011року, надати свою письмову роботу для розміщення на сторінках сайту до зазначеного конкурсом терміну.
Планується, що всі роботи будуть розміщені на сайті організації, http: new-family. ucoz.ua. з 07.11. до 16.11. 2011року.

Саме за цей час, користувачі сайтом, можуть приймати участь в обговорені шкільних робіт та віддавати свої голоси на користь тої чи іншої роботи. В результаті підсумку кількості голосів, буде обрано переможця за номінацією онлайн-симпатії.

Для визначення переможців, володарів 1 та 2 місць конкурсу, до складу журі, запрошені: - Бережна Т.М., президент Чернівецького міського благодійного фонду «Нова сім’я»;
- Світла О.І., заступник директора ЧМЦСССДМ;
- Мудрий Я.С., заступник декана з навчально-виховної роботи педагогічного факультету ЧНУ ім.Ю.Федьковича.
Засідання журі буде проводитись з 17.11. до 18.11. 2011року.
Оголошення переможців буде оголошено 21.11.2011р. на сайті http: new-family. ucoz.ua. Вручення призів відбудеться із 21.11. до 25.11.2011 року.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Письмова творча робота «Безпечна дружба» має бути написана українською мовою, обсягом від 3 до 5 аркушів формату А-4, шрифт Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1.5, поля стандартні.
Історія, випадок, опис й загалом зміст твору має відповідати дійсності й не бути вигаданим. Заохочується переказ ситуації, події, прикладу «Безпечної дружби» автора.
Можливо додавати до твору фото, малюнки, тощо. Всі роботи подані на конкурс залишаються у його організаторів. На початку творчої роботи учасник конкурсу має зазначити своє прізвище, ім’я та по-батькові, рік народження, номер школи та класу, в якому навчається, контактний телефон й тему своєї роботи.

Всі роботи оцінюються у трьох номінаціях:
1 місце – Справжньому ЛІДЕРУ.
2 місце – БЕЗПЕЧНА ДРУЖБА, яка ВОНА Є.
А також переможець за номінацією – ДРУЖНІ СИМПАТІЇ-онлайн.

Цінні призи:
1 місце – цифровий фотоапарат.
2 місце – МР3-плеєр.
Переможець за номінацією – ДРУЖНІ СИМПАТІЇ-онлайн - флеш карта 4GB.

Кожному з призерів буде вручено Грамоту переможця, а школи-учасники отримають Дипломи учасника - «За виховання Безпечної Дружби».

Якщо Ваш навчальний заклад підтримує виховання серед учнівської молоді традиції безпечної дружби й вважає, що учні, які пропагують такий приклад є Вашими вихованцями, запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсі «Безпечна дружба».

Ми переконані, що долучивши молодь до пропагування прикладу вияву поваги, пошани та відвертості в стосунках із друзями та оточенням, ми активуємо в них роздуми на тему безпеки своєї поведінки, вибору, майбутнього й агітуємо учнівство проявляти дбайливе ставлення до свого життя й здоров’я, - без наркотиків.
А чи впевнені ви, що ваша дружба, дружба вашої дитини/вихованця є безпечною для вас та вашої родини?

З усіх питань, що стосуються участі та підтримки Конкурсу «Безпечна дружба», звертайтесь до відповідального за проведення заходу:
Герасимович Марини
м.т.: 050 602 708 9
Переглядів: 653 | Додав: Модератор | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]