Субота, 20.04.2024, 07:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2011 » Квітень » 20 » Вакцинація – самий ефективний спосіб профілактики Гепатиту В
12:16
Вакцинація – самий ефективний спосіб профілактики Гепатиту В

З 25 березня 2011 року, в рамках проекту «Профілактика інфікування ВІЛ та ІПСШ серед уразливої групи міста» у квітні 2011 року в обласному Центрі з профілактики та боротьби зі СНІД, розпочато вакцинацію проти гепатиту В. Доведено медичними діагностами – захисний імунітет виробляється у 95% прищеплених.
Бажаючих просимо своєчасно звернутись до офісу ЧМБФ «Нова сім’я». При собі варто мати картку клієнта проекту. Безкоштовність та конфіденційність процедури вакцинації – гарантуємо.
У цьому році вакцини розрахована на 100 осіб, клієнтів зазначеного вище проекту й складається із трьох етапів (за графіком проведення вакцинації: 0-1-6- місяців). По-перше, бажаючі проходять діагностику гепатиту В (HbcAb) із використанням швидких тестів. Після негативного результату тесту та консультації лікаря – інфекціоніста, клієнт проходить медичний огляд, який засвідчує відсутність протипоказань та готовність організму до отримання першої дози вакцини. Впродовж 3-х наступних днів, соціальний працівник Центру з профілактики та боротьби зі СНІД, в телефонному режимі та/або через надання індивідуальної консультацій прищепленому, проводить спостереження стану організму людини, яка попередньо отримала вакцину. Вдруге та втретє прищеплені звертаються до Центру СНІДу, відповідно до алгоритму вакцинації, через один та шість місяців. Супровід соціального та медичного працівників здійснюється до моменту завершення вакцинації, дотримуючись протоколу ведення карти клінічного спостереження прищепленого.
Вакцинація першочергово рекомендована особам:
- які споживають наркотики
- живуть із ВІЛ-інфекцією
- хворіли на венеричні захворювання які передаються статевим шляхом.
Організація процедури вакцинації:
 Вакцинація здійснюється в спеціалізованих кабінетах при ЛПУ
 Здійснюється тільки зареєстрованою в Україні вакциною
 Транспортування, збереження, використання вакцини відбувається через «холодний ланцюг».
 Вводиться вакцина в область верхньої частини плеча (дельтовидний м’яз)
Переглядів: 536 | Додав: Модератор | Теги: Гепатит | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Русел  
0
Спасибо ребята за вакцину вам ребята, стал себя лучше чувствовать, меньше болит печенка. Также отдельное спасибо Сане,что дал знать и сопроводил

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]