Вівторок, 23.04.2024, 06:29
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2011 » Квітень » 20 » Проект «Допомога та підтримка надають шанс» – робимо будні жінок яскравішими
12:28
Проект «Допомога та підтримка надають шанс» – робимо будні жінок яскравішими
Дорогі жінки! Нам дуже приємно повідомити, що Німецьке Технічне товариство (GIZ) підтримало наше прагнення зробити життя прекрасної половини людства легшим та цікавішим, надав фінансову підтримку проекту «Допомога та підтримка надають шанс». Завдяки цьому проекту кожна охоча жінка-ПІН має змогу безкоштовно прати, прасувати та шити чи латати одяг на базі СПОШ №1, що знаходиться по вул. Головній 118-а. Для творчого розвитку наших клієнток, набазі фонду організована творча майстерня під керівництвом знаної художниці Ольгі Карлової (активістки, першого президенту Чернівецького Жіночого Клубу «SOROPTIMIST»), яка є частою гостею і хобі-груп, де жінки, в повній мірі, можуть віддатися своїм улюбленим захопленням. .. Хвилюєтесь, що не вмієте малювати, ніколи не робили своїми руками щось яскраве, незвичайне, гарне, і взагалі, не чули про квілінг? Не варто! Просто прийдіть до нас на Комарова 28Г і віддайтесь в обійма позитивних та радісних почуттів, що викликають відчуття релаксації! Зустричі дозволяють розкрити творчий потенціал жінок та відволіктись від буденних проблем і негараздів. Ну а для тих, хто планує стати мамою, або вже виховує малюків, психолог проекту проводить Школу майбутніх мам, де жінки вчаться краще розуміти своїх дітей та розвивати з ними гармонійні стосунки.
Консультант-хірург проведе майстер-клас з розвитку навичок надання першої медичної допомоги при передозуванні, догляді за ранами та судинами, за необхідністю, запропонує кожній курс лікування. В організації працює безліч спеціалістів (гінеколог, фтизіатр, нарколог, інфекціоніст, шкір-венеролог, юрист, психолог і т.д.), до яких може звернутись кожна жінка проекту. Всі консультації безкоштовні, а разом з направленням до гінеколога, ви отримаєте ще й оглядовий набір.
Отож, любі жінки! Приходьте до нас на групи – ми вас любимо і чекаємо!
Ще раз нагадаємо, що безкоштовно випрати, пошити та попрасувати свої речі можна щочетверга з 10.00 до 17.00 за адресою: вул. Головна 118- А( приміщення фонду «Нова сімья») . Або просто подзвоніть нам за номером 0502027110 – і ви завжди знайдете підтримку та дружню пораду! ♥
Переглядів: 629 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]