Четвер, 25.04.2024, 11:19
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2012 » Травень » 16 » «Нова сім’я» за гендерну рівність
11:16
«Нова сім’я» за гендерну рівність

В рамках проектної діяльності за напрямком «Профілактика ВІЛ серед жінок, які споживають наркотики», командою фонду, на робочій групі працівників, було розглянуто та прийнято до виконання «Гендерну політику фонду». В основі гендерної політики лежить гендерно-чутливий підхід, який враховує той факт, що чоловіки та жінки часто стикаються з різними проблемами та сприяє формуванню гендерної справедливості – означає рівні можливості доступу до суспільних благ як для чоловіків, так і для жінок.

Враховуючи гендерну політику, відповідно до робочого плану діяльності фонду «Нова сім’я», з квітня місяця розпочато роботу першого циклу навчання жінок – споживачок наркотиків, за модулем - «Втручання на рівні групи». Сформована група з 10 жінок віком від 18 років і більше, що впродовж 12 тижнів прийматимуть участь у 90-то хвилинних інтерактивних заняттях із розвитку та закріплення навичок ведення безпечної до ВІЛ-інфікування та ІПСШ поведінки. Мотивуючись до отримання знань, кожна учасниця модулю щотижня отримує заохочувальний пакунок. По завершенню навчання жінкам видаються сертифікати аутричера. Сертифікат надає підстави жінкам залучитися до команди волонтерів програми зменшення шкоди. Жінки зможуть додатково отримати засоби індивідуального захисту із догляду за красою, інтимною зоною, судинами, здоров’ям загалом тощо. Актуальним залишаються консультації фахівців - лікарів – хірурга, психотерапевта–нарколога, інфекціоніста, венеролога, гінеколога, фтизіатра та доступ до експрес–діагностики з використанням швидких тестів.

Тож запрошуємо жінок не залишатись осторонь та завітати до офісу фонду «Нова сім’я», щоб висловити свою лідерську позицію у профілактиці поширення ВІЛ та ІПСШ.

Р.S. Станом на 01.01.12р., в Чернівецькій області зареєстровано 980 осіб із діагнозом ВІЛ-інфекція. Народжено ВІЛ-інфікованими жінками – 164 дитини.
Переглядів: 514 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]