Вівторок, 30.04.2024, 15:58
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2012 » Травень » 16

В рамках проектної діяльності за напрямком «Профілактика ВІЛ серед жінок, які споживають наркотики», командою фонду, на робочій групі працівників, було розглянуто та прийнято до виконання «Гендерну політику фонду». В основі гендерної політики лежить гендерно-чутливий підхід, який враховує той факт, що чоловіки та жінки часто стикаються з різними проблемами та сприяє формуванню гендерної справедливості – означає рівні можливості доступу до суспільних благ як для чоловіків, так і для жінок.

Враховуючи гендерну політику, відповідно до робочого плану діяльності фонду «Нова сім’я», з квітня місяця розпочато роботу першого циклу навчання жінок – споживачок наркотиків, за модулем - «Втручання на рівні групи». Сформована група з 10 жінок віком від 18 років і більше, що впродовж 12 тижнів прийматимуть участь у 90-то хвилин ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: Модератор | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)


Каждое третье воскресенье мая во всем мире почитают людей, пострадавших и умерших от чумы двадцатого века - СПИДа.

Цель проведения этого праздника заключается в привлечении внимания мировой общественности к проблемам людей, умерших от СПИДа. А также внимания властей к оснащению клиник и выделению средств для борьбы с этой болезнью.
Как можно большее количество людей информировать о средствах защиты от СПИДа и способах его передачи.
Цель этого праздника напомнить всем живущим на земле, что ВИЧ-инфицированные - это такие же люди, как и все мы. Что на их месте может оказаться любой из нас. Что эта болезнь не выбирает того, кто ей хочет заболеть.

Это напоминание нам, что заболеть СПИДом могут все, кто находится в зоне риска:
люди, ведущие беспорядочную половую жизнь и принимаю ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Модератор | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)