Четвер, 18.04.2024, 08:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2012 » Червень » 11 » До Всесвітнього дня боротьби з гепатитами – не залишайся осторонь
10:37
До Всесвітнього дня боротьби з гепатитами – не залишайся осторонь


1 червня Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» розпочав проект «До Всесвітнього дня боротьби з гепатитами – не залишайся осторонь».

Мета проекту – через організацію інформаційно-просвітницької компанії до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, із залученням до її проведення представників державних структур, медичних закладів, спортивно-культурних центрів, неурядових організацій та ЗМІ, підвищити рівень обізнаності про шляхи поширення вірусних гепатитів та заходи їх профілактики, надати доступ до послуги експрес-діагностики з виявлення вірусного гепатиту С, надати благодійну допомогу сім’ям, де є діти із діагнозом вірусний гепатит С, що, в свою чергу, згуртує навколо проблеми всі сили громадськості та органів влади для її подолання.

Висока вартість діагностики й лікування гепатиту С (від 50 грн. до 120 000 грн. щорічно) не залишає надії на швидке одужання для багатьох наших співвітчизників. Саме тому в рамках нашого проекту здійснюється акція зі збору коштів на лікування 7 дітей із діагнозом «Гепатит С». Ми закликаємо всіх небайдужих долучитись до справи милосердя та не залишатись осторонь проблеми, яка може торкнутись кожного з нас.

Також у рамках проекту 28 липня на Центральній площі та у парку Культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка з 13:00 до 16:00 будуть розміщені інформаційні палатки, стенди та скриньки для збору благодійної допомоги. Працюватимуть 2 мобільні амбулаторії з доступом до медичного консультування та експрес-діагностики гепатиту С, пройде показовий виступ обласної федерації з Панкратіону.

Ми закликаємо вас не залишатися осторонь - проблему можна подолати лише разом!
Переглядів: 548 | Додав: Модератор | Теги: Гепатит | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]