П`ятниця, 19.04.2024, 08:03
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2011 » Грудень » 26 » Святий Миколай «Нової сім’ї» приніс радість діткам зі кризових родин
12:33
Святий Миколай «Нової сім’ї» приніс радість діткам зі кризових родин


Грудень – час очікування дива і передчуття щасливих новорічних свят, що мають принести радість в кожен дім, зігріти серце кожної людини. В такі дні важливо не забувати про тих, в чиї оселі радість стукає не так часто, як до інших – це кризові сім’ї. Саме до них напередодні Святого Миколая завітали працівники фонду «Нова сім’я», щоб кожна дитина отримала свій святковий подарунок.
А здійснити мрії малечі нам допомогла активна співпраця з волонтерським рухом ЧНУ імені Ю.Федьковича та КНТУ, які «народилися» серед лідерів освітньої молоді за час виконання проекту «Спільними силами задля усмішки дитини без ВІЛ та наркотиків». Нагадаємо, що проект виконувався за фінансової підтримки МФ «Відродження», Чернівецької міської ради, благодійного фонду «Erste BANK», Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist», БФ"Confinis"(Австрія)).
Отож, студенти КНТУ та ЧНУ (особливо відзначились економічний факультет і факультет педагогіки, психології та соціальної роботи) зібрали книжки, олівці, фломастери, фарби, зошити; дитячий та підлітковий одяг; яскраві, пухнасті іграшки, а також мандарини, банани, печиво і цукерки – усього 18 ящиків подарунків! Це дозволило нам привітати 70 діток із неблагополучних родин.
Більшість свят поки що попереду – сподіваємось, для кількох десятків сімей вони будуть радіснішими завдяки нашій спільній підтримці!






Переглядів: 557 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ola  
0
ви молодці!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]