П`ятниця, 26.04.2024, 21:11
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів
В четверг, 24 июля, на Конференции AIDS-2014 были представлены результаты мета-анализа 18 исследований, проведенных в южной и восточной частях Африки группой ученых во главе с Чарльзом Моррисоном, которые показали, что среди женщин (по сведениям авторов, были использованы данные более 37 000 человек, - ред.), принимающих гормональные контрацептивы в форме инъекций, повышен риск инфицирования ВИЧ. Участвующие в сессии представители ВОЗ (напомним, что организация изначально поддерживала инициативу обеспечения слаборазвитых стран противозачаточными средствами подобного рода, - ред.) не отказались от ранее занятых позиций, сославшись на то, что новая версия руководства по борьбе с вирусом была согласована всего несколько дней назад. Тем не менее, уже сейчас появились свидетельства, что действующие нормативы Всемирной организации здравоохранения, касающиеся лечения и профилактики ВИЧ, все же вскоре будут пересмотрены.

http://www.aidsmap.com/page/2894227/ - посиалння на інформат ... Читати далі »
Переглядів: 1013 | Додав: Модератор | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)

Видеоролик создан с целью профилактики рискованных форм поведения и негативных явлений среди молодежи, в частности, таких как употребление наркотиков и алкоголя, насилия в семье, детской беспризорности и т.п. путем освещения проблем в семье и предоставления альтернативных и успешных способов их решения.
Целевой аудиторией видео являются семьи с детьми и подростками.
Видеоролик создан в результате сотрудничества Государственной службы Украины контроля над наркотиками (ГСКН Украина) и МБФ «СПИД Фонд Восток-Запад» (AFEW) при поддержке Группы Помпиду Совета Европы и Детского фонда ООН (ЮНИСЕФ).
http://youtu.be/dOZav094T0o - посилання на відео.
Переглядів: 410 | Додав: Модератор | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)

В рамках проекта «Права и здоровье уязвимых групп населения: восполняя пробелы» в г.Киеве начала работать Летняя школа «ВОСТОК И ЗАПАД ВМЕСТЕ или УКРАИНСКИЕ ГУЛЯНИЯ».
В Летней школе принимают участие сотрудники организаций из городов Украины – Кировоград, Полтава, Харьков, Черновцы и Грузии - Тбилиси и Телави, где реализуется этот проект, а также представители партнерских общественных и государственных структур.
Основное внимание участников будет направлено на изучение вопросов эффективной коммуникации, использование социальных сетей в работе НПО, персональной мотивации в работе с клиентами, программ «Навыки ребенка» и «Дерево жизни», для использования в работе с детьми, которые оказались в сложных жизненных обстоятельствах.
Летняя школа продлится 4 дня. По окончанию занятий школы каждому участнику будет вручен сертификат.
https://www.facebook.com/AidsFoundationEastWest/photos/a.173030656116283.45852.156618457757503/674988765920467/?type=1&theater - ссылка н ... Читати далі »
Переглядів: 487 | Додав: Модератор | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)


ПРЕС-АНОНС
«Гепатит С виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!»
28 липня – Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами

28 липня в усіх областях України відбудуться інформаційно-профілактичні заходи «Гепатит С виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!», присвячені Всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами, який відзначають щороку більш ніж у ста країнах світу.
Цього року, з урахуванням масштабних бойових дій на Сході України, що супроводжуються великою кількістю загиблих і поранених військовослужбовців та мирних жителів, проблема надзвичайно високого рівня небезпеки інфікування гепатитом набуває ще більшої актуальності.
У Чернівцях акція проходитиме з 12:00 до 16:00 у центральному парку культури та відпочинку ім.. Т.Г. Шевченка, сцена біля фонтану.
Під час проведення заходу учасники зможуть:
• пройти безкоштовне експ ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Модератор | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

Мы - Украинцы. До вчерашнего дня это была НАША война. Мир поддерживал нас в НАШЕЙ войне и называл ее противостоянием. А мы неустанно подчёркивали, что это война. И боролись.

Вчерашняя трагедия над Донецкой областью, когда террористами был сбит самолет Boeing-777 авиакомпании Malaysia Airlines, выполнявший рейс Амстердам - Куала-Лумпур, и на борту которого было 298 пассажиров из девяти стран, среди которых – дети, дала понять всему миру – это наша общая война, и она может коснуться и касается каждого из нас.

На борту сбитого террористами самолёта, находились около 100 участников 20-й Международной конференции по борьбе со СПИДом – врачи, учёные, активисты. Среди них – бывший президент IAS профессор Йоп Ланге из Университета Амстердама и сотрудник Всемирной организации здравоохранения Гленн Томас.

Мы скорбим о каждом погибшем в этой страшной катастрофе. Как и вся наша страна, мы глубоко переживаем чувство огромной, невосполнимой утраты.

... Читати далі »
Переглядів: 1765 | Додав: Модератор | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)

Загальнонаціональна акція підтримки
Оновлення Медичної Системи в Україні
«Новий Шлях здоров’я та Безпеки Нації»



12.00
22 липня
Площа перед Верховною Радою України


Чи можна залишитися цілим і неушкодженим, якщо сісти і спробувати поїхати на велосипеді зі зламаними колесами? А що буде, якщо їхати на ньому по розбитій дорозі? Вціліти, користуючись зламаним транспортним засобом по бездоріжжю – складно. Та ще складніше – зберегти здоров’я всієї нації, покладаючись на застарілу систему охорони здоров’я, одне «колесо» якої – корупція, друге – кадрова бюрократія.

22 липня, о 12.00 під стінами Верховної Ради України, буде представлена інтерактивна інсталяція, яка продемонструє рух до нової безпечної медицини в Україні.
Запрошуємо всіх небай ... Читати далі »
Переглядів: 468 | Додав: Модератор | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)


ПРЕС-АНОНС
«Гепатит С виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!»

24 липня 2014 року, у Чернівецькому прес-клубі реформ відбудеться «круглий стіл», «Гепатит С виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!». «Круглий стіл» проводить Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я», за підтримки МБФ «Алянс з ВІЛ/СНІД в Україні» та МФ «Відрподження».
Питання, що будуть обговорюватись:
• Необхідність введення обов’язкових чи добровільних скринінгових обстежень населення для виявлення інфікованих вірусним гепатитом В,С.
• Профілактики, діагностики та лікування хворих на вірусні гепатити.
• Обласна програма профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів. Що необхідно зробити?

Засідання відбудеться за адресою:
м.Чернівці, вул.Шевченка, 28 (1-ий поверх, прес-зала Офіс-центру)

***
У світі 180 млн. людей інфіковані гепатитом ... Читати далі »
Переглядів: 542 | Додав: Модератор | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)

"Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні"
Генеральна Асамблея ООН ще у грудні 2006 року прийняла Конвенцію про права інвалідів, яка передбачає основні стандарти забезпечення та захисту прав людей з інвалідністю. Згідно з цими стандартами люди з інвалідністю повинні бути повноправно включені в загальний соціальний процес. При цьому, в центрі уваги знаходиться тепер вже не інвалідність, а сама людина з інвалідністю, яка має бути здатна, наскільки це можливо, самостійно жити в суспільстві. Конвенція про права інвалідів вступила в силу 3 травня 2008 року… Досі Україна Конвенцію не підписала.

Тим часом внутрішньодержавні реформи, які б закріплювали правозахисний механізм, запропонований Конвенцією, могли би сприяти поліпшенню справи розв`язання проблем людей з інвалідністю на Кіровоградщині. Особливо зважаючи на зміни, які вніс Президент України у закон "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні".

Ці зміни передбачають, що ві ... Читати далі »
Переглядів: 590 | Додав: Модератор | Дата: 18.07.2014 | Коментарі (0)


Вже стало традицією, що фонд знаходить благодійників для організації акцій підтримки дітей, які тимчасово перебувають в складних життєвих обставинах, в переддень нового навчального року.
За підтримки партнерів з Австрії, благодійного фонду «Сonfinis» 33 дитини, що протягом двох років відвідують програми відділення соціальної адаптації Денного реабілітаційного центру для молоді благодійного фонду «Нова сім’я», отримали пакунки з канцелярськими наповненнями, як благодійну допомогу в підготовці до школи.
Нагадуємо, що діяльність Денного реабілітаційного центру для молоді здійснюється за технічної та фінансової підтримки Фонду «Сonfinis» з 2012 року.
За ініціативи працівників фонду, враховуючи потреби у підлітків в репетиторстві, волонтерами волонтерського руху "Аргумент" організовані безкоштовні уроки для дітей та підлітків з вивчення англійської ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: Модератор | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)


Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» сприяє розвитку програм з формування безпечної моделі поведінки, профілактики наркоманії та її наслідків серед дітей та молоді в місті Чернівці.
З ініціативи Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог» та Методичного центру здоров’я та розвитку молоді благодійного фонду «Нова сім’я» старувала програма «Вуличний спорт замість Вуличного наркотику та злочинності».

В межах програми Фонд, за підтримки партнерів зі Швейцарії, сприяє розвитку команди вуличного міні-футболу та вуличного Workout.

Окрему вдячність Фонд висловлює адміністрації спортивного магазину «ФОРВАРТ» за за наданий спортивний одяг для 10 учасників команди вуличного міні-футболу, яка була сформована з підлітків, клієнтів фонду.

Вже понад 30 неповнолітніх підлітків нашого міста, зробили свій вибір на користь спорту та здоровим звичкам. ... Читати далі »
Переглядів: 470 | Додав: Модератор | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 20 21 »