Вівторок, 07.05.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Липень » 17 » ОСВІТУ КОЖНІЙ ДИТИНІ
15:44
ОСВІТУ КОЖНІЙ ДИТИНІ

Вже стало традицією, що фонд знаходить благодійників для організації акцій підтримки дітей, які тимчасово перебувають в складних життєвих обставинах, в переддень нового навчального року.
За підтримки партнерів з Австрії, благодійного фонду «Сonfinis» 33 дитини, що протягом двох років відвідують програми відділення соціальної адаптації Денного реабілітаційного центру для молоді благодійного фонду «Нова сім’я», отримали пакунки з канцелярськими наповненнями, як благодійну допомогу в підготовці до школи.
Нагадуємо, що діяльність Денного реабілітаційного центру для молоді здійснюється за технічної та фінансової підтримки Фонду «Сonfinis» з 2012 року.
За ініціативи працівників фонду, враховуючи потреби у підлітків в репетиторстві, волонтерами волонтерського руху "Аргумент" організовані безкоштовні уроки для дітей та підлітків з вивчення англійської та німецької мов на базі Денного реабілітаційного центру.
Наразі, спеціалістами Денного центру розробляється концепція діяльності реабілітаційних програм для молоді денної форми.

Хочеш знати більше про новини та проекти Денного реабілітаційного центру для молоді при БФ «Нова сім’я»?

Долучайся до відвідувачів facebook сторінки «Денний реабілітаційний центр для молоді БФ «Нова сім’я», ми готові до діалогу в www.facebook.com !


За довідками звертайтесь:
Бережна Тетяна,
президент БФ «Нова сім’я»,
Переглядів: 511 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]