Вівторок, 07.05.2024, 11:33
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів

22-23 мая в г.Киев прошла встреча партнеров по Программе сотрудничества Нидерланды – ЮНЭЙДС.

Обьединенные Программы ООН по ВИЧ/СПИДу ЮНЭЙДС в Украине в сотрудничестве с МБФ «СПИД Фонд Восток-Запад» и «СОС Нидерланды» на встрече заинтересованных сторон партнеров и субгрантеров, выступили инициаторами диалога между лидерами НПО Украины о планах работы в сообществах уязвимых к ВИЧ и ТБ на 2014-2017 гг. в рамках программы трехстороннего сотрудничества ЮНЕЙДС и правительства Нидерландов.

Главными задачами встречи заинтересованных сторон являются: презентация программы трехстороннего сотрудничества ЮНЕЙДС в Голландии, консультации с партнерами о приоритетах сотрудничества, определение потенциальных сфер для сотрудничества в Украине и разработка общего рабочего плана.

БФ «Новая семья» представил на встрече опыт и планы работы Центра социально-психологической помощи молодым людям с опытом употребления ПАВ. В ответ, партнеры встречи выступ ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: Модератор | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

В рамках реалізації проекту Міжнародним благодійним фондом "СНІД Фонд Схід-Захід" - "Права та здоров'я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини" Центр соціально-психологічної допомоги "Діалог" БФ "Нова сім'я" прийняв активну участь в організації та проведені 31 травня, до Дня молоді, першого міського турніру міні-футболу серед неповнолітніх.
До команд футболістів були залучені діти, які перебувають на обліку в правоохоронних органах та виховуються в сім'ях, які опинились в складних життєвих обставинах. За кошти гранту були придбані призові медалі, футбольні м'ячі.

Мета проекту – залучення дітей даної категорії до регулярних занять спортом, пропагування серед них фізичної культури та різновидів футболу через втілення цілого комплексу заходів.

Партнери: Чернівецький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, ЧМВУ КВІ відділу Державної пенітенціарної служби України в області, Управління по фізичній культурі та спорту міської ради.
... Читати далі »
Переглядів: 393 | Додав: Модератор | Дата: 02.06.2014

Вуличний університет працює…
Під гаслом «Майбутнє варто планувати!», 18 травня цього року на території парку культури і відпочинку їм. Т.Шевченко м. Чернівці, з 11години розпочав свою діяльність Вуличний університет з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї благодійного фонду «Нова сім’я».
Вільними слухачами - студентами Вуличного університету, який стартував в рамках програми «Здоров’я жінок України», стали понад 200 чернівчан віком від 18 років. Поширено більше однієї тисячі тематичних матеріалів. Залученим спеціалістом Обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, лікарем-гінекологом, було надано 31 консультацію з питань репродуктивного та сексуального здоров’я.
Волонтери та працівники проекту заводили жваву розмову із слухачами Вуличного університету, цікавились своєчасністю та необхідністю створення такого заходу .

З відгуків про захід:
«Мені 24 роки. ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Модератор | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

Строєва Наталія в м.Одеса в квітні місяці проводила форум-театр серед фахівців соціальної роботи, та соціальних працівників, які працюють по програмі зменшення шкоди у неорядових організаціях, які фінансуються Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні
Форум театр
Переглядів: 486 | Додав: Модератор | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

Щорічно в третю неділю травня у всьому світі проходить День пам’яті людей, які померли від СНІДу.
Всесвітній день пам’яті проводиться з метою пригадати про тих, хто помер від СНІДу, висловити солідарність з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІД, інформувати та мобилизувати суспільство, змусити замислитися про те, що епідемія СНІДу може торкнутися кожного з нас.
Традиційно в цей день проводяться тематичні акції, на вулицях та площах, запалюються свічки. Так і в нашому місті Чернівецьким відділенням Всеукраїнської благодійної організації Людей, які живуть з ВІЛ була організована та проведена акція «Імена», в якій активну участь прийняв і наш фонд.

Одним із знаків пам’яті та солідарності з людьми, які постраждали від епідемії є червона стрічка, яку у 1991 році вигадав художник Франк МУР. В день пам’яті існує традиція шиття КВІЛТІВ – пам’ятних полотен, картин з клаптик ... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: Модератор | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)



В Чернівцях відбулася телепередача на тему: "Що потрібно знати про вірусні гепатити та як вберегтися"


Доброго дня,

шановні колеги!

16.05.14 в місті Чернівці, відбувся прямий ефір на Чернівецькому обласному державному телерадіоканалі Буковина,

на тему: "Що потрібно знати про вірусні гепатити та як вберегтися". В телеефірі прийняли участь:

1. Валентина Мендреску - завідувач інфекційного відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні;

2. Юрій Рандюк - доцент кафедри інфекційних хвороб та епідеміології Буковинського державного медичного університету;

3. Олександр Мудрий - представник Чернівецького міського благодійного фонду "Нова сім'я";

Статтю підго ... Читати далі »
Переглядів: 425 | Додав: Модератор | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

22.04.2014 відвідали презентацію книги Н.П, Боброва «Сашенька. Последний год жизни. Записки отца». Ця книга визнана «Настільною книгою соціального працівника» Лактіонова Г.М.
Тираж книжки 1 000 екземплярів, отримати її можна тільки з рук автора.
Один примірник, знаходиться у бібліотеці фонду «Нова сім’я»

Переглядів: 632 | Додав: Модератор | Дата: 06.05.2014 | Коментарі (0)

З 22 по 25 квітня 2014 року в Київському інституті людини ім.. Б.Грінченка проходила акція під гаслом «Тиждень кафедри соціальної педагогіки».
Окрім педагогів, студентства на свято були запрошені представники неурядових організацій.

Захід проводився на тему «Волонтерська діяльність як платформа для пізнання професії соціального працівника» у форматі «Живої бібліотеки» виступали представники Всеукраїнського громадського центру «Волонтер», з презентацією досвіду профілактичної роботи у програмі зменшення шкоди з представниками групи ризику - жінками секс – бізнесу, яку здійснює Чернівецький благодійний фонд «Нова сім’я» за підтримки Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні, виступила координатор проекту, фахівець Строєва Наталія, яка висвітила питання соціальної роботи з жінками, враховуючі гендерний аспект, роль волонтерства в роботі з даною категорією клієнтів та он-лайн консультування, як інноваційний інструмент надання профілакт ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: Модератор | Дата: 06.05.2014 | Коментарі (0)

Згідно Програми співробітництва Уряду України та ЮНІСЕФ на 2012–2016 рр., ЮНІСЕФ надає підтримку у покращенні доступу молоді груп ризику до медико-соціальних послуг.
Відповідно, у 2013 році в Україні спільними зусиллями Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні було проведено ряд навчальних семінарів-тренінгів з питань профілактики ВІЛ та ризикованої поведінки серед підлітків груп ризику (на основі посібника «Підлітки груп ризику щодо інфікування ВІЛ», розробленого ЮНІСЕФ та ВООЗ).
У 2014 році спільно з тренерською командою Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» з числа учасників, які пройшли навчальні тренінги попереднього етапу, а серед них Андрій Македон – старший соціальний працівник та Строєва Наталія – керівник напрямку по роботі з дітьми вулиці Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я », були запрошені на перший етап підготовки тренерів з питань профілактики ВІЛ серед уразливих підлітків та підлітків, які пр ... Читати далі »
Переглядів: 581 | Додав: Модератор | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)


Майбутнє варто планувати
( робоча зустріч)

29 квітня 2014 року пройшла робоча зустріч партнерів - (представників соціальних служб міста, СНІД-центру, редакторів місцевих радіостанцій, телебачення та газетних видань), задля презентації програми «Здоров’я жінок України» в регіоні, обговорення та затвердження плану заходів компанії «Майбутнє варто планувати!» , алгоритму взаємодії для його виконання.
Національна програма «Здоров’я жінок України» (2011-2016 рр.), реалізується в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінок та планування сім’ї» - українською неурядовою організацію, що працює в сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я та є членом Міжнародної федерації планування сім’ї.
Під час зустрічі т ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Модератор | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 »