Вівторок, 07.05.2024, 12:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів

В межах роботи Центру соціально-психологічної допомоги « Діалог» та за підтримки Партнерської мережі з профілактики наркоманії серед дітей та молоді ( об’єднання установ та громадських організацій м. Чернівці) проходить акція «Здорові звички».
Місячник «Здорові звички» є ініціативою БФ «Нової сім’ї» в рамках співпраці з програмою «Бібліоміст в Чернівецькій області» та бібліотеками краю.

Мета – поширити інформацію про шляхи передачі ВІЛ-інфекції серед неповнолітніх читачів бібліотек та про діяльність Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог» благодійного фонду «Нова сім’я».

Об’єднання ресурсів бібліотек та програм соціальної адаптації й просвіти є визнаними серед міжнародних спеціалістів та унікальним досвідом тісної співпраці для нашого краю.

Інформаційні матеріали з тематики попередження ВІЛ-інфікування, змісту програми «Права та здоров’я уразли ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Модератор | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)

Першого липня, до Дня захисту Дітей, в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, пройшов Вуличний Університет в рамках роботи міжсекторальної компанії "Майбутнє варто планувати".

На заході, серед учасників та активних студентів, поширено понад 1000 примірників тематичної продукції програми "Здоров'я жінок України" за сприяння Інституту досліджень та тренінгів імені Джона Сноу та Агентства США з міжнародного розвитку. Також, за співпраці з Обласним центром з профілактики та боротьби зі СНІДом, було надано понад 10 консультацій лікаря-гінеколога, тренера проекту.
Наступну зустріч зі студентами, Вуличний університет планує провести 6 липня 2014 року на території парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка та по вулиці імені О. Кобилянської. Увага, кожна закохана пара яка прийме участь у Вуличному університеті отримає повітряні кульки із унікальним подарунком.
Запрошуємо до участі.

Переглядів: 623 | Додав: Модератор | Дата: 04.07.2014 | Коментарі (0)

САБОТАЖ В МЕДИЦИНІ.
ХТО ВИНЕН?
МІНІСТР, ЯКОГО ВИБРАВ НАРОД
ЧИ
МАФІОЗНА КОРУПЦІЙНА СИСТЕМА?


У п’ятницю, 4 липня о 9.00, біля Верховної Ради

НАРОДНИЙ ФЛЕШМОБ
УКРАЇНСЬКИХ ПАЦІЄНТІВ

Корупція у медицині, кадрова бюрократія, неможливість отримати якісну медичну допомогу без хабарів, відсутність державних програм допомоги у лікуванні та забезпеченні ліками населення України – таке лице корупційного монстра від медичної галузі. Багаторічні, застарілі проблеми галузі сьогодні намагаються повісити на одну, обрану Майданом і народом України, людину. Олега Мусія, народного Міністра сьогодні атакує монстр корупції і мафії в медицині. Причина - Олег Мусій насмілився на боротьбу з системним монстром. Люстраці ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Модератор | Дата: 04.07.2014 | Коментарі (0)


24.06.2014
Ольга Стефанишина, виконавчий директор БФ "Пацієнти України", ЮКАБ спеціально для УП.Життя
Поки на Сході нашої країни триває АТО, Міністерство здоров'я України впровадило нову операцію зі знищення української нації – АЛО, або антилюдську операцію, повністю зриваючи терміни тендерів на закупівлю життєво необхідних ліків в Україні на 2014 рік.
Це означає, що вже зараз пацієнти з важкими захворюваннями опиняються без життєво необхідних препаратів.
А з вересня-жовтня в Україні не залишиться ліків по всіх держпрограмах, включаючи ВІЛ-інфікованих пацієнтів, життя яких повністю залежить від держави, адже ці ліки не можна купити в аптеці.
Таких пацієнтів в Україні налічується майже 44 тисячі, і вони можуть почати помирати без ліків уже восени цього року.
Міністерство охорони здоров'я виконує 18 державних програм, ліки за якими закуповують централізовано кожного року і ро ... Читати далі »
Переглядів: 569 | Додав: Модератор | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)

За два місяця до поїздки набирали групи дітей вихованців міського благодійного фонду « Нова сім ′ я». До поїздки готувалися довго,замовили автобус,приготовили обіди,закупили водичку ,спланували похід. Кожного разу на занятті діти перепитували,коли вже настане той день і ми вирушимо у дорогу. І нарешті цей день настав. Неділя, 22 червня. Прокидаюся вранці,одягаю зручний одяг і спішу на зустріч малечі,щоб нікого не забути перед вирушанням у дорогу. Наша група була великою,мали змогу поїхати діти з відділення соціальної адаптації як старша так і молодша група,маленькі діти були з своїми батьками,діти вулиці,відповідальні та прихопили з собою фотографа Сергія, та основна людина, яка була присутня з нами,це Тетяна Миколаївна Бережна.

Ось - ось вже вирушаємо в дорогу,хтось з дітей добігає,прийдеться затриматися. Скільки часу чекали,рахували дні,і прийдеться ще трошки почекати. За цей час,всім присутнім роздали бутил ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Модератор | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)

11 червня Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД провів робочу зустріч з лікування вірусного гепатиту С та адвокації розширення доступу до лікування для вразливих груп, серед координаторів зі всіх областей України. Від Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» у зустрічі приймав участь Мудрий Олександр. Основні питання, які розглядалися, були присвячені заходам з адвокації збільшення доступу населення до діагностики та лікування гепатитів.
Учасники представили поточну ситуацію в різних областях України та дізналися про важливість ухвалення регіональних цільових програм та подальші дії для їх затвердження.
Під час тренінгу була розглянута та прийнята концепція Акції до Всесвітнього дня боротьби з гепатитами, як важлива складова адвокаційної діяльності та етапах підготовки до Акції в рамках всеукраїнської адвокаційної кампанії «Вимагаємо лікування».
В Чернівецькій області, за даними завідувача інфекційн ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: Модератор | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (2)

Ми надзвичайно вдячні всім, хто вчора приєднався до нашого протесту!

Акція привернула увагу ЗМІ та підняла велику медіа-хвилю. Прес-реліз та деякі сюжети ви знайдете у додатках. Попередній медіа-моніторинг також. За результатами зустрічі із заступником Міністра фінансів та іншими міністерствами, з яких пропонувалося перерозподілити кошти на лікування, погодилось «поділитися» Міністерство освіти. Представник міністерства пообіцяв перерозподілити 4 мільйони гривень на потреби пацієнтів і ми вважаємо це першим позитивним кроком на нашому непростому шляху.

Сьогодні також відбулася нарада у Віце-прем'єр-міністра України за участі провідних пацієнтських організацій та відомств, де було піднято питання про додаткове фінансування. Процес переговорів триває, ми вас будемо інформувати про результати.

Від імені пацієнтської спільноти,
Інна Бойко,
менеджер проектів
БФ "Пацієнти України" (ЮКАБ)
+ 38 050 381 96 00
www.ucab.org ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: Модератор | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

13 червня 2014 року у Чернівецькому слідчому ізоляторі відділу ДПтС України в Чернівецькій області відбувся круглий стіл на тему: «Соціальна адаптація засуджених після звільнення з місць позбавлення волі».
У заході взяли участь: віце-президент Чернівецького міського благодійного фонду “Нова сім’я” Алла Шкрета-Шварцман; доцент кафедри психології Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Анжела Квасніченко; директор Чернівецького міського центру зайнятості Людмила Березовська, а також співробітники Чернівецького СІЗО: психолог Ольга Гуйван, старший інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи Ілля Даниляк та заступник начальника слідчого ізолятора із соціально-виховної та психологічної роботи старший лейтенант внутрішньої служби Микола Труфин.
Під час засідання присутніми були обговорені основні проблеми адаптації осіб, які звільняються з місць позбавлення волі, до нормального буденного життя. Першими труднощами, з якими зіштовхується переваж ... Читати далі »
Переглядів: 385 | Додав: Модератор | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

Сили Волонтерського руху "Аргумент" більшають!

До дня захисту Дітей, за ініціативи Вуличного руху "Аргумент" Денного реабілітаційного центру для молоді БФ "Нова сім'я" була проведена акція "Подаруй дитині здоров'я". Мета акції - закріпити навички догляду за гігієною тіла та підтримати мотивацію до збереження за власним здоров'ям у дітей які виховуються в сім'ях з проблемою наркотичної залежності та є відвідувачами відділення соціальної адаптації та профілактики негативних явищ.
До акції, активно долучились працівники працівники Чернівецького філіалу "ФІДО" банку. Для дітей дошкільного віку були придбані засоби для індивідуальної гігієни: шампуні, зубні щітки та пасти, гелі та мило для вмивання, серветки, рушники. На загальну суму: 500 грн. Додатково, був зібраний дитячий одяг та взуття.
Щиро дякуємо за вклад в доброчинність, співпрацю та велике серце працівників "ФІДО" банку.
Переглядів: 527 | Додав: Модератор | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

Вуличний університет - 01. 06. 2014 рік.

До дня Дітей, в парку відпочинку "Жовтневий", пройшла відкрита сесія для охочих, Вуличний університет "Майбутнє варто планувати!".
Не зважаючи на непогоду, серед охочих відвідати відкриту сесію з тематики репродуктивного здоров'я та методів планування сім'ї, було поширено більше 400 примірників тематичної продукції програми "Здоров'я жінок України". Було надано 10 консультацій лікаря - гінеколога, залученого спеціаліста СНІД-центру. Особливістю заходу, стала відкрита виставка тематичних книг "Мати і дитина" від Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім.М. Івасюка.

Наступний Вуличний університет відбудеться 29 червня, до дня Конституції України, в парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, з 11 до 16 години.
Завітайте!

За додатковою інформацією звертайтесь:
Світлана Федоряк, адміністратор компанії "Майбутнє варто планувати!", м.т.: 0992255431
Переглядів: 391 | Додав: Модератор | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 20 21 »