Неділя, 28.04.2024, 12:29
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Вересень » 18
Україна у п'ятірці країн світу з найнижчим рівнем вдоволеності медичними послугами
Саме таким виявився результат системного аналізу та порівняння існуючої медичної системи в Україні з іншими країнами. Аналіз здійснювався міжнародними експертами, що входять до стратегічної дорадчої групи з питань реформування охорони системи здоров’я України (СДГ) .
На думку Міністра охорони здоров’я Олега Мусія,сьогодні в Україні вперше є політична воля для докорінної зміни системи охорони здоров’я, яка не може працювати в умовах ринкової економіки, адже запроваджувалася під потреби Радянського Союзу. Міністр висловив сподівання, що СДГ разом з управлінням медичної реформи МОЗ напрацюють документ, який буде сприйнятий не лише експертним середовищем, а перш за все суспільством. Він висловився за послідовність дій, сприйняття попередніх напрацювань, врахування досвіду інших країн. Олег Мусій зауважив, що нині у світі класичні системи охорони здоров’я майже відсутні, вони стають уніве ... Читати далі »
Переглядів: 446 | Додав: Модератор | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

«Скорочення попиту на наркотики – обнадійлива перспектива оздоровлення людського життя»,11-12 вересня 2014р. м. Київ.


Державною службою України з контролю за наркотиками за підтримки Управління наркотиків та злочинності ООН, Групи Помпіду Ради Європи 11-12 вересня 2014 року в м. Києві проведено міжнародну конференцію «Скорочення попиту на наркотики – обнадійлива перспектива оздоровлення людського життя».

Основна мета конференції – розгляд сучасного стану реалізації політики в сфері скорочення попиту на наркотики, узагальнення накопиченого досвіду та визначення існуючих проблем та шляхів їх вирішення на основі досягнень сучасної науки і передової практики.
Серед учасників конференції були присутні представники не тільки державної ланки, зокрема освіти, медицини та правоохоронних органів всіх регіонів України, але й представники міжнародних організацій, лідери громадських ініціатив, вчені та науковці, благодійні фонди, спеціаліс ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: Модератор | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)