Вівторок, 23.04.2024, 23:13
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2011 » Вересень » 08

Австрія, Альпи, маленьке містечко Альпбах, кінець серпня. Важко повірити, що тут, в «туристичному раю» для любителів гір відбувається подія якщо не світової, то вже точно – європейської величини, – Європейський Форум, що об’єднує професіоналів своєї справи у симпозіумах, присвячених політиці, економіці, фінансовому ринку, новітнім технологіям, філософії, охороні здоров’я та ще безлічі цікавих тем. Видатні політики, історики, громадські діячі, представники різноманітних державних та недержавних організацій зібрались цього року в тірольському селищі, аби поділитись роздумами на тему «Справедливість - відповідальність за майбутнє». Ось так щороку з серпня по вересень кілька тисяч людей відвідують Європейський Форум не лише щоб послухати доповіді, подискутувати на тему правового регулювання, а й для того, аби обмінятись думками та обговорити майбутнє. Що ми можемо зробити? Що нам слід зробити? Як? В рамках ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: Модератор | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (0)

Каждый год тысячи человек в странах Европы и Центральной Азии уходят из жизни в связи с передозировками наркотиков. Применение налоксона, безопасного и высокоэффективного средства против передозировок опиоидов, людьми, употребляющими наркотики, могло бы предотвратить тысячи бессмысленных смертей. В этот день организации, на базе сообществ, призывают Всемирную Организацию Здравоохранения (ВОЗ) и Управление по наркотикам и преступности ООН (УНП ООН) включить рекомендации по применению налоксона в их руководства и призвать органы здравоохранения расширить доступ к программам с использованием налоксона.

По-прежнему существуют барьеры к расширению программ распространения налоксона: несмотря на то, что налоксон не является наркотиком или веществом, оборот которого ограничен, во многих странах до сих пор продажа его осуществляется, лишь по рецепту, а использование налоксона не вкл ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: Модератор | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (0)