Вівторок, 23.04.2024, 19:38
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2011 » Серпень » 25
Уважаемые коллеги!

В ноябре 2010 года стартовал Транснациональный антинаркотический интернет-конкурс "Майя". Организаторы конкурса Всемирная Лига "Разум вне наркотика" совместно с Международной шахматной федерацией и Союзом журналистов России запустили этот международный глобальный социальный проект с целью показать закулисную жизнь наркомана, предоставить людям возможность услышать правду о наркотиках из уст зависимых и их близких.

В октябре 2011 года стартует второй Международный этап социальной антинаркотической акции, еще более масштабный и всеобъемлющий. Конкурс включает следующие направления творчества: исповедальный рассказ, видео, фото и рисунок. Цель данного проекта – показать закулисную жизнь людей, употребляющих различные виды наркотиков, предоставить людям возможность услышать правду о наркомании из уст зависимых и их близких.

Участвовать может каждый, кому не безразлична эта проблема. Возраст участников – от десяти лет. Проект продлит ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: Модератор | Дата: 25.08.2011 | Коментарі (0)

УІДПГЗ активно пропагує та використовує в практичних і навчальних цілях наукові публікації, що присвячені теоретичним і практичним аспектам інтегрованої допомоги СІН, які одночасно можуть бути ВІЛ-інфікованими, хворими на туберкульоз та/або гепатити В, С. У цьому випуску ми пропонуємо анотації наукових робіт за темами “Догляд, лікування, підтримка, що пов’язані з ОЗТ і СІН” та “ОЗТ під час вагітності”, розміщених на вебсайті УІДПГЗ.

"Передача ВІЛ та економічна доцільність програм підтримувальної терапії метадоном " – Грегорі С. Зарик (Gregory S. Zaric) та інші // "Американський журнал громадського здоров’я", червень 2000, № 7.
Авторами було виконано дослідження, за результатами якого було доведено економічну доцільність програм метадонової ЗПТ для лікування героїнової залежності та, зокрема, їхній вплив на ВІЛ-епідемію. В рамках дослідження було розроблено динамічну модель епідемії з метою вивчення впливу розширення програм метадонової ЗПТ на обсяги витрат на охорон ... Читати далі »
Переглядів: 686 | Додав: Модератор | Дата: 25.08.2011 | Коментарі (0)