П`ятниця, 19.04.2024, 15:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2015 » Червень » 17 » Завтра 18 червня о 9.30 акція під МОЗом
16:21
Завтра 18 червня о 9.30 акція під МОЗом
Друзі!




Як ви знаєте, силами пацієнтських організацій, експертів, юристів та народних депутатів у березні – квітні цього року були прийняті закони, якими регулюється передача закупівель ліків міжнародним організаціям. Ця ініціатива мала на меті забезпечити пацієнтів України в рамках державного бюджету України якісними ліками в найкоротші терміни, подолавши кричущу корупцію (до 40% тобто майже 2 млрд грн), а також звільнити Міністерство охорони здоров’я від “ахіллесової п’яти” державних закупівель ліків та звільнити ресурси на проведення якнайшвидшої реформи системи охорони здоров’я України.

Зараз середина червня і все, що маємо – неоголошені тендери та жодних кроків на шляху до передачі закупівель міжнародним організаціям з боку Міністерства. Ми вбачаємо у саботажі з боку МОЗ бажання зберегти старі корупційні схеми на закупівлях ліків. А відтак – прагнення знову “розпилити” 4-х мільярдний державний бюджет.

Якщо ми не почнемо діяти прямо зараз – українські пацієнти опиняться без ліків вже найближчим часом, що для багатьох із них означатиме смертний вирок.

Саме тому ми закликаємо Вас прийти завтра на акцію «4 млрд. пирога для МОЗ», яка відбудеться о 9.30 під стінами Міністерства охорони здоров’я України.


Від імені пацієнтської спільноти,
Інна Бойко
Менеджер проектів
БФ «Пацієнти України»
+380503819600
patients.org.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 561 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]