Неділя, 05.05.2024, 18:10
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2012 » Жовтень » 12 » УВАГА!!! Триває реєстрація учасників конкурсу на визначення кращих робіт в техніці Stop Motion
10:54
УВАГА!!! Триває реєстрація учасників конкурсу на визначення кращих робіт в техніці Stop Motion
УВАГА!!!
Триває реєстрація на визначення кращих анімаційних робіт в техніці Stop Motion
.



Авторами 10-ти арт-майстрень, діючих в рамках проекту «Кадр за кадром до здорового майбутнього» на сьогодні створено понад 8 роликів. Усі вони направлені на пропаганду безпечної поведінки серед молоді міста та мають на меті підвищення рівня знань про методи попередження інфікування ВІЛ, туберкульозом, вірусними гепатитами серед учнівства.

Нагадаємо, що «Кадр за кадром до здорового майбутнього» - це просвітницька програма з профілактики поширення серед молоді таких явищ, як ВІЛ, вірусні гепатити та туберкульоз. Це пропаганда здорової моделі поведінки через залучення активної молоді до створення анімаційних роликів за власним сценарієм у відомій в усьому світі техніці Stop Motion. Аналогу такої програми в Україні на сьогодні не існує. Тому кожен, хто долучиться вже сьогодні...стане відомим завтра;)))
Всі створені ролики будуть презентовані перед учнями 4-8 класів у ільш ніж 100 школах міста та області, а також серед дітей-вихованців Центру денного перебування при БФ "Нова сім'я". Автори робіт отримають, окрім знань щодо попередження ВІЛ, туберкульозу та вірусних гепатитів, досвід спілкування, навички роботи із технікою, СЛАВУ та, за результатами конкурсу на кращий анімасюжет, цінні подарунки!!!

Дізнайся більше тут:
http://vk.com/id182391277 - посилання на сторінку «Кадр за кадром до здорового майбутнього» в соціальній мережі - ВКонтакті.
Переглядів: 481 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]