Субота, 04.05.2024, 12:57
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2012 » Серпень » 23 » Стартує новий проект "Кадр за кадром до здорового майбутнього"!
10:00
Стартує новий проект "Кадр за кадром до здорового майбутнього"!


До великого сімейства проекті, що вже реалізуються "Новою сім'єю", з 20 серпня долучається ще один - "Кадр за кадром до здорового майбутнього". В його основі лежить техніка створення фільмів Stop-motion, якої будуть навчатись діти-учасник проекту. Учні 4-8 класів із 8-ми навчасльних закладів Чернівців, а також Сторожинецького, Глибоцького, Кіцманського районів та діти, що беруть участь в проекті ЧМБФ "Нова сім'я" «Профілактика ВІЛ та ІПСШ серед дітей вулиці» за підтримки МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» створюватимуть відео-ролики з тематики профілактики ВІЛ.

Для реалізації проекту наш фонд співпрацюватиме з ЧОГО "Педагогічне товариство практичних психологів і соціальних педагогів", Мережею міждержавних установ та громадських організацій з первинної профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу в Чернівецькій області.

Ми вдячні Німецькому технічному товариству GIZ за підтримку в реалізації проекту і впевнені, що з такими партнерами зможемо зробити свій вагомий вклад у здорове майбутнє підростаючих поколінь.
Переглядів: 778 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]