Четвер, 28.03.2024, 17:11
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Листопад » 7 » Просвітницькі заняття з репродуктивного здоров′я
15:40
Просвітницькі заняття з репродуктивного здоров′я
Просвітницькі заняття з репродуктивного здоров′я та планування сім′ї із молоддю репродуктивного віку міста Чернівці.
В жовтні поточного року, в місті Чернівці, відбувся марафон тематичних тренінгів та занять за участі понад 80 молодих осіб, представників учнівської молоді краю.


Основною метою тренінгів – набуття нових навичок з метою зміни у учасників на більш поінформовану та безпечну для здоров’я модель поведінки, збереження репродуктивного здоров’я та формування навичок з планування сім’ї. Кожне заняття впродовж трьох годин спонукає учасників до діалогу та дискусії на тему формування в молодої людини навиків діалогу з протилежною статтю на тематику використання ефективної контрацепції та доступу до медичної консультації й супроводу. Також учасники заповнюють анкету для оцінки просвітницького заняття з репродуктивного здоров ′ я та планування сім ′ ї,що є важливим для тренера і планування подальшої роботи. Кожен учасник отримав тематичну продукцію програми «Здоров’я жінок України» та візитівку з інформацією щодо адрес медичних пунктів отримання молодими людьми медичних консультацій з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.
З відгуків учасників тренінгів:
«я вперше на такому занятті. Мені 18 років, я студент медичного вузу й ішла на захід з бажанням скептично оцінити роботу «не професіоналів» в моєму розумінні. Ви, хочу зізнатись, мене приємно здивували. Дякую за досвіт та обмін корисною інформацією.»

«Мені 20 років. Я зустрічаюсь з хлопцем вже другий рік й ми не на жарт обговорюємо тему створення сім’ї та планування дітей. Цей тренінг є для мене важливим й досить корисним. Дякую за час та відвертість. «

«Є хвилювання щодо коректного та доцільного використання здобутої інформації з користтю для здоров’я та майбутнього. Це готовність до свідомого дорослого життя. Дякую за вашу працю та матеріали».

У відповідь зазначу й про свою вдячність авторам ідеї втілення серед молоді програми «Здоров’я жінок України» й її активним учасникам та партнерам. Особисто від мене, дякую вам за активність мої рідні Чернівчани.

Автор: Федоряк Світлана, тренер програми «Здоровья жінок України», спеціаліст БФ «Нова сім'я», м. Чернівці.
http://new-family.ucoz.ua/07_11_141.jpg
Переглядів: 605 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]