Четвер, 28.03.2024, 19:56
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Продовжуємо працювати з учнями
12:17
Продовжуємо працювати з учнями


Чернівецький міський благодійний фонд « Нова сім’я» плідно співпрацює з загальноосвітніми школами міста Чернівці. Кваліфіковані працівники проводять заняття в початкових класах по розробленій превентивній програмі з формувань навичок здорового способу життя.
Програма побудована таким чином де враховані методи для запобігання дезадаптації розвитку дитини. Для покращення саморегуляції збудливої функції , проводиться корекційна робота засобами психогімнастичних ігор, спрямованих на поступове відпрацювання навичок стримування м’язової, мовленевої активності та тренування уваги.
При проведенні занять враховується особливості пам’яті, яка в свою чергу залежить від особливостей мислення. Використовується принцип анімізму, тобто вбачати живу душу у не живі речі. Для покращення запам’ятовування використовується не багаторазове повторення, а зображення матеріалу через жести, міміку, розігрується в ролях, або схематично зображується.
При спостереженні дітей можна умовно поділити на групи щодо їх поведінки. Деякі діти готові на все , щоб привернути увагу. Вони сперечаються і бешкетують для того, щоб на них звернули увагу. Інша група демонструє неслухняність на основі затяжної «боротьби за самостійність». Коли дорослі намагаються що хвилини керувати дитиною. Деякі діти не відчувають любові до себе, тож вирізняються конфліктністю і неслухняністю.
Заняття які проводиться благодійним фонд зменшує рівень сензитивності до морально – психологічних норм та правил поведінки, готовністю до оволодіння засобами систематичного навчання.
Переглядів: 614 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]