Субота, 18.05.2024, 10:22
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2013 » Квітень » 3 » Працюємо разом
13:01
Працюємо разом
Покладено початок регулярним семінарським заняттям з працівниками Відділку кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Чернівецькій області, які за ініціативою Благодійного фонду «Нова сім’я» будуть вивчати інноваційні методи та підходи психокорекційної роботи серед неповнолітніх.

25 березня 2013 року на першому відкритому занятті, яке проходило на території училища професійної підготовки працівників міліції при УМВС України у Чернівецькій області, учасники ( понад 20 осіб) ознайомились з особливостями психокорекційної роботи серед підлітків. Слухачі були ознайомлені з програмою «Здоров’я через освіту», авторами якого є Бежан Альона, директор денного реабілітаційного центру для молоді при фонді «Нова сім’я» та Бесараба Микола, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей. Основна мета програми – через створення руками дітей анімаційного ролику сформувати у підлітків навички безпечної поведінки, збереження репродуктивного здоров’я, профілактики наркоманії, секс-бізнесу та відвернути від криміналу. Створений анімаційний ролик, неповнолітні автори, задля поширення інформації про методи збереження здоров’я та профілактики кримінальної поведінки, будуть презентувати серед молоді в профтехнічних навчальних закладах міста.

В рамках інтерактивного діалогу між учасниками та ведучими – спеціалістами благодійного фонду «Нова сім’я», було презентовано роботу денного реабілітаційного центру для молоді, ознайомлено з механізмом переадресації неповнолітніх, які потребують участі у психокорекційної програми.
Переглядів: 458 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]