Субота, 18.05.2024, 23:26
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2013 » Травень » 14 » Підтримано кандидатуру заступника Голови держслужби України соцзахворювань Олени Єщенко
09:19
Підтримано кандидатуру заступника Голови держслужби України соцзахворювань Олени Єщенко
2013-05-01 Україна набула членства у складі Координаційної ради Об’єднаної програми ООН з ВІЛ/СНІД (UNAIDS) на період 2014-2016 років.
За результатами виборів, які відбулися 26 квітня у Нью-Йорку (США) було підтримано кандидатуру заступника Голови держслужби України соцзахворювань Олени Єщенко.
Про це повідомляється у листі Постійного представництва України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві на адресу Держслужби України соцзахворювань.
UNAIDS - Об'єднана програма Організації Об'єднаних Націй з ВІЛ / СНІД - об'єднання організацій ООН, створене для всебічної, координованої боротьби в глобальному масштабі з епідемією ВІЛ/СНІДу і її наслідками.
Мета UNAIDS - сприяння у зміцненні та підтримці широкомасштабних заходів з протидії епідемії ВІЛ/СНІДу, стимулювання об'єднання зусиль різних секторів та партнерів з державних структур і громадянського суспільства в боротьбі з епідемією.
ЮНЕЙДС діє під керівництвом Програмної координаційної ради, до якої на сьогодні входять представники 22 урядів, ко-спонсори ЮНЕЙДС, представники неурядових організацій, включаючи спільноти людей, які живуть з ВІЛ.
Переглядів: 463 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]