Вівторок, 07.05.2024, 15:59
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Серпень » 18 » Літній табір «Школа сім’ї» відбувся!
20:13
Літній табір «Школа сім’ї» відбувся!
Літній табір «Школа сім’ї» відбувся!
1-3 серпня, в мальовничій місцевості с. Репужинці, Чернівецької області, відбувся літній табір «Школа сім’ї» Денного реабілітаційного центру для молоді, за підтримки Фонду «Confinis» (Австрія).

Мета табору: попередження конфліктів, адаптація до суспільних норм та ре соціалізації родин, учасників табору, через створення сприятливих умов для формування, відновлення, закріплення навичок сімейного діалогу, відпочинку та взаємодії.

Відповідно до програми табору, кожен з 40 учасників, отримав можливість під промінням ранкового сонця здобути навички використання лікувальної фіззарядки, в колі рідних та близьких створити герб власної родини, прийняти участь у будівництві на березі річки фортеці, познайомитись з портерами внутрішніх дітей, їх страхів та очікувань, поспілкуватись на вечірніх сімейних посиденьках біля ватри під гітару, скоштувати Буковинського шашлику. Все сприяло сімейному відпочинку та затишку, безпеці та спорідненості всіх учасників табору.

Тренери табору: Горук Михайло – консультант, психолог, сімейний системний психотерапевт ЦСПД «Діалог», Толмачова Ірина – психолог, тренер МетодЦентру, Гришина Ганна – консультант, гешатальттерапевт ДРЦдМ, Бережний Сергій – педагог, тренер спортивно-оздоровчої програми ДРЦдМ та ЦСПД, тренер МетодЦентру, Іванченко Наталія – консультант, психолог ДРЦдМ.


З відгуків учасників табору:
«…отримав досвіт діалогу з родиною;) дочка чи не вперше за вісім років свого життя, міцно обійняла та сказала такі дорогі слова «я тебе люблю»…заради цього варто жити;)» - М., 42 роки.
«дякую за час з родиною! Це рідкі миті такі ціннісні для нас. Дякую» К., 32 роки.
«тепер знаю яка мрія в мого сина. Від сьогодні буду більше спілкуватись та проводити вільний час в родині».
«один до одного стали ближчими;) дякую за можливість та сердечність тренерів».


Переглядів: 462 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]