Вівторок, 07.05.2024, 06:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Серпень » 27 » Футбол!!! Перемога!!!
08:29
Футбол!!! Перемога!!!
ПОЗДОРОВЛЯЄМО!
Членів міні-команди вуличного футболу «Олімп» Центру соціально- психологічної допомоги «Діалог» Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» !


«Пройди шлях до власного Олімпу – здобудь перемогу!» під таким девізом, за результатами турніру, який відбувся 23 серпня у м. Кременчук, наша команда (підлітки від 14 до 16 років), домоглася перемоги у дружньому турнірі по футболу проти двох команд вихованців Кременчуцької виправної колонії для неповнолітніх. Було проведено три гри між командами суперниками в яких команда міста Чернівці забила у ворота суперників 7 голів. Команда отримала кубок , грамоти та призи. Ура !
Але перемогу нашої команди ми дуже хочемо розділити з її організаторами – гостинним Полтавським обласним Благодійним фондом «Громадське здоров’я» та Полтавським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.
Приємним подарунком для підлітків Чернівецької команди стала екскурсія по місту Полтава та відвідуванням музею Полтавської битви, маєтку Івана Котляревського та Хрестовоздвиженського монастиря.
Тож на нашу думку це перемога ідеї дружнього діалогу, гри та співпраці заради безпеки та розвитку молоді вулиці!
Цей захід проведено за підтримки Міжнародного благодійного фонду «СНІД Фонд Схід-Захід».

Переглядів: 448 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]