Неділя, 05.05.2024, 13:27
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2012 » Листопад » 16 » Євразійська мережа зменшення шкоди визнала передову практику «Нової сім’ї» однією з найкращих
11:19
Євразійська мережа зменшення шкоди визнала передову практику «Нової сім’ї» однією з найкращих


Дорогі друзі! Раді поділитися з вами чудовою новиною – досвід «Нової сім’ї» в проектах зменшення шкоди був позитивно оцінений та рекомендований для документування Євразійською мережею зменшення шкоди (ЄМЗШ) – НУО зі спеціальним статусом в Економічній та Соціальній раді Організації Об’єднаних Націй.

ЄМЗШ провела сканування передових практик в регіоні Центральної/Східної Європи та Центральної Азії, яке ще раз довело, що саме неурядові організації є головною рушійною силою в адвокації та наданні послуг в сфері зменшення шкоди. Загалом у ході такого моніторингу було отримано 26 описів передових практик з 13 країн регіону (Болгарії, Чехії, Угорщини, Казахстану, Киргизстану, Македонії, Молдови, Росії, Таджикистану та України) від 21 організації. Передові практики охоплюють різні аспекти зниження шкоди: послуги в тюрмах, профілактику гепатиту С, туберкульозу, послуги для жінок-СІН, наркополітику, мобілізацію спільноти та профілактику передозування.

В подальших планах ЄМЗШ - просування передових практик та забезпечення їх доступності завдяки створенню довідника передових практики зниження шкоди, а також підвищення рівня послуг в регіоні Центральної/Східної Європи та Центральної Азії. Також ЄМЗШ постійно розглядає різноманітні можливості по впровадженню нових проектів і розглядатиме організації з передовими практиками в якості потенційних партнерів.
Переглядів: 520 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]