Вівторок, 23.04.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Вересень » 29 » 22-26 вересня в Чернівцях пройшов Всеукраїнський тиждень планування сім’ї
12:38
22-26 вересня в Чернівцях пройшов Всеукраїнський тиждень планування сім’ї
У період з 22 по 26 вересня 2014 року в Україні пройшов Всеукраїнський тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я. Протягом тижня в усіх областях України буде проведено низку інформаційно-просвітницьких заходів, під час яких, бажаючі зможуть дізнатися більше про методи планування сім’ї, своє репродуктивне здоров’я та те, як його зберегти.
На подолання цих тенденцій спрямована Державна програма "Репродуктивне здоров’я нації" на період до 2015 року, яка знайшла своє відображення в обласних програмах репродуктивного здоров’я, що прийняті обласними радами і втілюються виконавчим органами влади на місцях.
В рамках проектної діяльності та міжгалузевої компанії «Майбутнє варто планувати!» за підтримки партнерів Міністерства охорони здоров’я у сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я є Програма Агентства США з міжнародного розвитку «Здоров’я жінок України» в Чернівцях пройшов Вуличний університет із залученням до тематичного лекторію понад 50 молодих дівчат та
Силами волонтерів проведено інформаційний марафон по вулицях міста з поширення понад 1000 примірників програмної продукції. Успішно відбулась акція «Листівка в кожну поштову скриньку», через яку також поширено 4000 примірників з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.



Переглядів: 496 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]