Субота, 18.05.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2013 » Квітень » 3 » 21 БЕРЕЗНЯ БФ «Нова сім’я» ПРОВІВ ВІДКРИТИЙ МАЙСТЕР – КЛАС ЗА ПРОГРАМОЮ «КАДР ЗА КАДРОМ ДО ЗДОРОВОГО МАЙБУТНЬОГО».
12:50
21 БЕРЕЗНЯ БФ «Нова сім’я» ПРОВІВ ВІДКРИТИЙ МАЙСТЕР – КЛАС ЗА ПРОГРАМОЮ «КАДР ЗА КАДРОМ ДО ЗДОРОВОГО МАЙБУТНЬОГО».

Першими учасниками майстер-класу стали працівники багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. На зустрічі, співавтор та тренер програми «Кадр за кадром до здорового майбутнього» - Горук Михайло, надав інформацію про технічні особливості монтажу кадрів майбутніх анімаційних роликів та механізми й види техніки «стоп-кадр»
В січні 2013 року, по запрошенню пані Марини - директора багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, відбулась зустріч з представниками БФ «Нова сім’я» з метою обговорення механізму співпраці задля профілактики серед учнів закладу ризикованої до ВІЛ та наркоманії поведінки. В результаті зустрічі домовлено про наставництво БФ «Нова сім’я» над закладом в наступних напрямках роботи:
- сімейне виховання «Профілактика аддиктивної повідки в родинах» за програмою «Нова сім’я»
- формування та закріплення навичок безпечної до ВІЛ, ТБ та вірусного гепатиту через впровадження програми «Кадр за кадром до здорового майбутнього». Тематичні заняття з учнями закладу будуть проводити тренери програми «Кадр за кадром …» та соціальні працівники програми «Зменшення школи».
Переглядів: 514 | Додав: Модератор | Теги: Кадр за кадром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]