Понеділок, 29.04.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 15
Організація «Мейнлайн» та «СНІД Фонд Схід-Захід», на правах організаторів та гостинних господарів зустрічі, надали можливість партнерам з восьми країн світу, в т.ч. з України, які впроваджують спільну роботу в рамках програми «Заповнюючи прогалини: здоров’я та права уразливих груп населення», презентувати результати роботи програм та послуг із цільовими групами в регіонах та обговорити покрокові плани на наступні роки, в т.ч. з розвитку програм репродуктивного здоров’я, профілактики гепатиту С та гендерної рівності.
Робота БФ «Нова сім’я», зокрема, Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог», була представлена спеціалістом організації, Альоною Бежан. ЇЇ результати, в розрізі програм з профілактики ВІЛ, гепатиту С, ТБ та збереження репродуктивного здоров’я, були визнані учасниками зустрічі, як один із унікальних та актуальних методів роботи із цільовими групами. Наразі, колеги з Киргизстану зацікавились програмою організації та можливістю розширення досвіду та моделі роботи. ... Читати далі »
Переглядів: 528 | Додав: Модератор | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)

Захід відбувся в рамках реалізації Благодійним Фондом «Нова сім’я » проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні», якій здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета зустрічі – обмін ресурсами та ідеями в роботі з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї на наступні 3 роки, через створення та роботи Коаліції громадських організацій як освітньої та комунікаційної платформи для організацій, що бажають підтримувати і сприяти профілактичним програмам планування сім’ї та репродуктивного здоров’я на рівні своїх громад.

Учасниками Форуму стали чи не 30 представників НПО України, які підтримали ідею створення Коаліції та приєднались до обговорення завдань, інструментів та програм її роботи. Керівник проекту «Майбутнє варто планувати», психолог вищої категорії та спеціаліст БФ «Нова сім’я» Шербул Анастасія, на Форумі презентувала роботу фонду «Нова сім’я» та плани на найближчий час із збереження репродуктивного здоров’я та планування сі ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: Модератор | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)

З 7 по 15 квітня, за ініціативи Методичного центру здоров’я та розвитку молоді БФ «Нова сім’я» та підтримки активістів Волонтерського руху «Аргумент», в двох інтернет – кафе та диско клубі «Сфера», було поширено понад 500 примірників підстаканників з однойменною до акції назвою «Сонце сходить! Так буває завжди!» та інформацією про роботу гарячої лінії з питань залежностей та одужання. Мета – пропаганда серед молоді життя без наркотиків через інформування про роботу гарячої лінії БФ «Нова сім’я». Для виготовлення інформаційних матеріалів Волонтерським рухом були залучені кошти від приватних підприємців. В результаті компанії, кількість звернень на гарячу лінію, за цей час збільшилась на 2%, та фактично становить до 15 дзвінків на день. Плануємо й далі поширити практику просвітньої роботи в середовищі активної молоді.
Якщо у Вас є ідеї та бажання прийняти участь, звертайтесь. Ми готові до діалогу.

Матеріал підготувала Федоряк Світлана координатор Волонтерського руху « ... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: Модератор | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)