Середа, 15.05.2024, 23:55
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 15 » 10-11 квітня у м. Києві відбувся Форум громадських організацій, що працюють у сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.
12:22
10-11 квітня у м. Києві відбувся Форум громадських організацій, що працюють у сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.
Захід відбувся в рамках реалізації Благодійним Фондом «Нова сім’я » проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні», якій здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета зустрічі – обмін ресурсами та ідеями в роботі з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї на наступні 3 роки, через створення та роботи Коаліції громадських організацій як освітньої та комунікаційної платформи для організацій, що бажають підтримувати і сприяти профілактичним програмам планування сім’ї та репродуктивного здоров’я на рівні своїх громад.

Учасниками Форуму стали чи не 30 представників НПО України, які підтримали ідею створення Коаліції та приєднались до обговорення завдань, інструментів та програм її роботи. Керівник проекту «Майбутнє варто планувати», психолог вищої категорії та спеціаліст БФ «Нова сім’я» Шербул Анастасія, на Форумі презентувала роботу фонду «Нова сім’я» та плани на найближчий час із збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, діючих програм організації із цільовими групами та молоддю регіону.
Учасниками Форуму було прийнято рішення приєднати до активної роботи Коаліції з питань РЗ/ПС БФ «Нова сім’я» та сприяти залученню спеціалістів організації до освітніх програм програми задля підвищення якості тематичних послуг для цільових груп області та надання підтримки в наступних практичних кроках організації.

Нагадуємо, що проект «Майбутнє варто планувати» БФ «Нова сім’я», є результатом конкурсу в підтримку національної програми «Здоров’я жінок України» (2011-2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Мета – впровадження міжгалузевої просвітньої компанії «Майбутнє варто планувати!» на території міста Чернівці за участю в масових заходах зі збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї представників активної молоді області.

Матеріал підготувала, Альона Бежан, спеціаліст Методичного центру здоров’я та розвитку молоді БФ «Нова сім’я».
Переглядів: 485 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]