Середа, 15.05.2024, 14:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 15 » 8-10 квітня у м. Амстердам пройшла Партнерська зустріч виконавців програми «Здоров’я та права людей які мають досвід вживання наркотиків"
12:23
8-10 квітня у м. Амстердам пройшла Партнерська зустріч виконавців програми «Здоров’я та права людей які мають досвід вживання наркотиків"
Організація «Мейнлайн» та «СНІД Фонд Схід-Захід», на правах організаторів та гостинних господарів зустрічі, надали можливість партнерам з восьми країн світу, в т.ч. з України, які впроваджують спільну роботу в рамках програми «Заповнюючи прогалини: здоров’я та права уразливих груп населення», презентувати результати роботи програм та послуг із цільовими групами в регіонах та обговорити покрокові плани на наступні роки, в т.ч. з розвитку програм репродуктивного здоров’я, профілактики гепатиту С та гендерної рівності.
Робота БФ «Нова сім’я», зокрема, Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог», була представлена спеціалістом організації, Альоною Бежан. ЇЇ результати, в розрізі програм з профілактики ВІЛ, гепатиту С, ТБ та збереження репродуктивного здоров’я, були визнані учасниками зустрічі, як один із унікальних та актуальних методів роботи із цільовими групами. Наразі, колеги з Киргизстану зацікавились програмою організації та можливістю розширення досвіду та моделі роботи.
Окрім обміну досвідом учасники отримали можливість прийняти участь у тематичних дискусіях за представленими стратегічними поглядами на актуальні й ключові проблеми цільових груп країн, зокрема Майраке Вайнрокса – представника Глобального фонду з боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, Марії Фелан – представника Європейської мережі зменшення шкоди, Міжнародної асоціації зменшенняю шкоди та Марселя де Корта – радника з питань здоров’я департаменту соціального розвитку, охорони здоров’я та боротьби зі СНІДом Міністерства закордонних справ Нідерландів. По закінченню зустрічі представник «Мейнлайн» підсумував виступи учасників наступним зверненням до НПО країн: «Нам необхідно думати масштабно, але діяти регіонально. В цьому ми передбачаємо все: програми, фінансування, лідерство». Як зазначив представник Європейської мережі, сьогодні робота НПО повинна бути представлена активною позицією лідерів цільових груп. «Не можна говорити про захист прав цільових груп, якщо в організації не сформована відповідна політика!» - добавила директор «СНІД Фонду Схід-Захід».
Матеріал підготувала, Альона Бежан, спеціаліст БФ «Нова сім’я».
Переглядів: 530 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]