Середа, 15.05.2024, 15:45
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 15 » В підтримку Всесвітнього дня здоров’я, в місті пройшла акція «Сонце сходить! Так буває завжди!».
12:22
В підтримку Всесвітнього дня здоров’я, в місті пройшла акція «Сонце сходить! Так буває завжди!».
З 7 по 15 квітня, за ініціативи Методичного центру здоров’я та розвитку молоді БФ «Нова сім’я» та підтримки активістів Волонтерського руху «Аргумент», в двох інтернет – кафе та диско клубі «Сфера», було поширено понад 500 примірників підстаканників з однойменною до акції назвою «Сонце сходить! Так буває завжди!» та інформацією про роботу гарячої лінії з питань залежностей та одужання. Мета – пропаганда серед молоді життя без наркотиків через інформування про роботу гарячої лінії БФ «Нова сім’я». Для виготовлення інформаційних матеріалів Волонтерським рухом були залучені кошти від приватних підприємців. В результаті компанії, кількість звернень на гарячу лінію, за цей час збільшилась на 2%, та фактично становить до 15 дзвінків на день. Плануємо й далі поширити практику просвітньої роботи в середовищі активної молоді.
Якщо у Вас є ідеї та бажання прийняти участь, звертайтесь. Ми готові до діалогу.

Матеріал підготувала Федоряк Світлана координатор Волонтерського руху «Аргумент», спеціаліст БФ «Нова сім’я» р.т.: 50 11 80.
Переглядів: 396 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]