Понеділок, 29.04.2024, 06:15
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 20
11 червня Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД провів робочу зустріч з лікування вірусного гепатиту С та адвокації розширення доступу до лікування для вразливих груп, серед координаторів зі всіх областей України. Від Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» у зустрічі приймав участь Мудрий Олександр. Основні питання, які розглядалися, були присвячені заходам з адвокації збільшення доступу населення до діагностики та лікування гепатитів.
Учасники представили поточну ситуацію в різних областях України та дізналися про важливість ухвалення регіональних цільових програм та подальші дії для їх затвердження.
Під час тренінгу була розглянута та прийнята концепція Акції до Всесвітнього дня боротьби з гепатитами, як важлива складова адвокаційної діяльності та етапах підготовки до Акції в рамках всеукраїнської адвокаційної кампанії «Вимагаємо лікування».
В Чернівецькій області, за даними завідувача інфекційн ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Модератор | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (2)

Ми надзвичайно вдячні всім, хто вчора приєднався до нашого протесту!

Акція привернула увагу ЗМІ та підняла велику медіа-хвилю. Прес-реліз та деякі сюжети ви знайдете у додатках. Попередній медіа-моніторинг також. За результатами зустрічі із заступником Міністра фінансів та іншими міністерствами, з яких пропонувалося перерозподілити кошти на лікування, погодилось «поділитися» Міністерство освіти. Представник міністерства пообіцяв перерозподілити 4 мільйони гривень на потреби пацієнтів і ми вважаємо це першим позитивним кроком на нашому непростому шляху.

Сьогодні також відбулася нарада у Віце-прем'єр-міністра України за участі провідних пацієнтських організацій та відомств, де було піднято питання про додаткове фінансування. Процес переговорів триває, ми вас будемо інформувати про результати.

Від імені пацієнтської спільноти,
Інна Бойко,
менеджер проектів
БФ "Пацієнти України" (ЮКАБ)
+ 38 050 381 96 00
www.ucab.org ... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: Модератор | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

13 червня 2014 року у Чернівецькому слідчому ізоляторі відділу ДПтС України в Чернівецькій області відбувся круглий стіл на тему: «Соціальна адаптація засуджених після звільнення з місць позбавлення волі».
У заході взяли участь: віце-президент Чернівецького міського благодійного фонду “Нова сім’я” Алла Шкрета-Шварцман; доцент кафедри психології Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Анжела Квасніченко; директор Чернівецького міського центру зайнятості Людмила Березовська, а також співробітники Чернівецького СІЗО: психолог Ольга Гуйван, старший інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи Ілля Даниляк та заступник начальника слідчого ізолятора із соціально-виховної та психологічної роботи старший лейтенант внутрішньої служби Микола Труфин.
Під час засідання присутніми були обговорені основні проблеми адаптації осіб, які звільняються з місць позбавлення волі, до нормального буденного життя. Першими труднощами, з якими зіштовхується переваж ... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: Модератор | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)