Четвер, 16.05.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 20 » У Чернівецькому СІЗО відбувся круглий стіл на тему: «Соціальна адаптація засуджених після звільнення з місць позбавлення волі»
09:20
У Чернівецькому СІЗО відбувся круглий стіл на тему: «Соціальна адаптація засуджених після звільнення з місць позбавлення волі»
13 червня 2014 року у Чернівецькому слідчому ізоляторі відділу ДПтС України в Чернівецькій області відбувся круглий стіл на тему: «Соціальна адаптація засуджених після звільнення з місць позбавлення волі».
У заході взяли участь: віце-президент Чернівецького міського благодійного фонду “Нова сім’я” Алла Шкрета-Шварцман; доцент кафедри психології Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Анжела Квасніченко; директор Чернівецького міського центру зайнятості Людмила Березовська, а також співробітники Чернівецького СІЗО: психолог Ольга Гуйван, старший інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи Ілля Даниляк та заступник начальника слідчого ізолятора із соціально-виховної та психологічної роботи старший лейтенант внутрішньої служби Микола Труфин.
Під час засідання присутніми були обговорені основні проблеми адаптації осіб, які звільняються з місць позбавлення волі, до нормального буденного життя. Першими труднощами, з якими зіштовхується переважна більшість звільнених засуджених, – це належне побутове влаштування, а потім і пошук роботи.
В умовах дефіциту робочих місць в державі незапитаними залишаються навіть висококваліфіковані фахівці. Побутові труднощі та труднощі з працевлаштуванням можуть стати поштовхом до повернення колишніх засуджених назад до в’язниці. Отож, адміністрація Чернівецького СІЗО, міський центр зайнятості, Чернівецький благодійний фонд «Нова сім`я» та інші соціальні служби всіляко сприяють працевлаштуванню засуджених, які звільнилися та намагаються облаштувати своє життя заново.
Переглядів: 387 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]