Середа, 15.05.2024, 15:56
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 20 » ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ В,С. ВИМАГАЄМО ЛІКУВАННЯ
13:23
ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ В,С. ВИМАГАЄМО ЛІКУВАННЯ
11 червня Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД провів робочу зустріч з лікування вірусного гепатиту С та адвокації розширення доступу до лікування для вразливих груп, серед координаторів зі всіх областей України. Від Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» у зустрічі приймав участь Мудрий Олександр. Основні питання, які розглядалися, були присвячені заходам з адвокації збільшення доступу населення до діагностики та лікування гепатитів.
Учасники представили поточну ситуацію в різних областях України та дізналися про важливість ухвалення регіональних цільових програм та подальші дії для їх затвердження.
Під час тренінгу була розглянута та прийнята концепція Акції до Всесвітнього дня боротьби з гепатитами, як важлива складова адвокаційної діяльності та етапах підготовки до Акції в рамках всеукраїнської адвокаційної кампанії «Вимагаємо лікування».
В Чернівецькій області, за даними завідувача інфекційного відділення обласної клінічної лікарні Валентини Міндреску, за рахунок державної програми отримують лікування вірусного гепатиту С 20 пацієнтів, вірусного гепатиту В – 1 пацієнт. Також наразі в області вже розроблена обласна програма профілактики діагностики та лікування вірусних гепатитів, яка знаходиться на розгляді та затверджені в департаменті охорони здоров'я та цивільного захисту населення.
28 липня 2014 року в центральному парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка, відбудеться акція «Вимагаємо лікування», де пересічні буковинці матимуть змогу пройти безкоштовне та анонімне тестування на виявлення вірусних гепатитів В та С, отримати рекомендації та консультації спеціалістів.
Переглядів: 453 | Додав: Модератор | Теги: ГЕПАТИТ С | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Стаф  
0
Буду на акции обязательно.

1 Льоня  
0
Спасибо вам за вашу работу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]