Понеділок, 29.04.2024, 05:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 29

Презентація між секторальної компанії «Майбутнє варто планувати!» в підтримку національної програми «Здоров’я жінок України» (2011-2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на території Чернівецької області.

Зустріч відбудеться 30 квітня 2014 року, в приміщені прес-центр по вулиці Шевченка, 28. Реєстрація на 11:00. Організатор – благодійний фонд «Нова сім’я».

Буде презентовано стратегію національної програми «Здоров’я жінок України» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та план заходів між секторальної компанії «Майбутнє варто планувати!» на території нашого краю.

Мета програми «Майбутнє варто планувати!» - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок і пар, популяризувати сучасні, ефективні методи контрацепції, шляхом проведення масових заходів, трансляції/виходу в ЗМІ тематичних програм/статей, роботи Вуличного університету та інформаційно ... Читати далі »
Переглядів: 488 | Додав: Модератор | Дата: 29.04.2014 | Коментарі (0)


Партнерська мережа в дії


25 квітня 2014року, в Чернівцях (вул. Шевченка, 28, Прес - центр) Партнерська мережа (ПМ) з питань профілактики наркоманії та інших залежностей серед молоді та дітей, провела відкриту робочу зустріч.
Під час робочої зустрічі обговорили актуальні проблеми молоді регіону, результати взаємодії представників мережі в забезпеченні доступу молоді із досвідом вживання наркотичних речовин до психологічної, медико-соціальної та правової допомоги , їх соціалізації та план діяльності Партнерської мережі на 2014 -2015рр.
Активну участь у обговоренні проблеми наркоманії та інфекційних захворювань, пов’язаних із споживанням наркотиків та неповнолітніх, їх наслідків прийняли лікарі медичних закладів міста та області, члени ПМ.

Своїм бачення проблеми та про методи превентивної робота серед неповнолітніх, які стоять на обліку в ... Читати далі »
Переглядів: 682 | Додав: Модератор | Дата: 29.04.2014 | Коментарі (0)