Вівторок, 14.05.2024, 09:27
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 2 » Міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх відбувся!
15:56
Міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх відбувся!
В рамках реалізації проекту Міжнародним благодійним фондом "СНІД Фонд Схід-Захід" - "Права та здоров'я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини" Центр соціально-психологічної допомоги "Діалог" БФ "Нова сім'я" прийняв активну участь в організації та проведені 31 травня, до Дня молоді, першого міського турніру міні-футболу серед неповнолітніх.
До команд футболістів були залучені діти, які перебувають на обліку в правоохоронних органах та виховуються в сім'ях, які опинились в складних життєвих обставинах. За кошти гранту були придбані призові медалі, футбольні м'ячі.

Мета проекту – залучення дітей даної категорії до регулярних занять спортом, пропагування серед них фізичної культури та різновидів футболу через втілення цілого комплексу заходів.

Партнери: Чернівецький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, ЧМВУ КВІ відділу Державної пенітенціарної служби України в області, Управління по фізичній культурі та спорту міської ради.

Міні-турнір був представлений трьома міні-командами неповнолітніх, відповідно, Садгірського, Першотравневого та Шевченківського РВ УМВС. Загальна кількість учасників - 21 особа. В результаті трьох годинної гри, головне призове місце отримала команда Першотравневого РВ УМВС, серед яких троє неповнолітніх - активні відвідувачі програми Центру соціально-психологічної допомоги "Діалог" БФ "Нова сім'я". Кожен учасник турніру отримав медаль, відповідно за перше, друге та третє призові місця, солодощі, подяки, командні кубки та футбольні м'ячі.
Переглядів: 395 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]