Понеділок, 29.04.2024, 00:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 02

22-23 мая в г.Киев прошла встреча партнеров по Программе сотрудничества Нидерланды – ЮНЭЙДС.

Обьединенные Программы ООН по ВИЧ/СПИДу ЮНЭЙДС в Украине в сотрудничестве с МБФ «СПИД Фонд Восток-Запад» и «СОС Нидерланды» на встрече заинтересованных сторон партнеров и субгрантеров, выступили инициаторами диалога между лидерами НПО Украины о планах работы в сообществах уязвимых к ВИЧ и ТБ на 2014-2017 гг. в рамках программы трехстороннего сотрудничества ЮНЕЙДС и правительства Нидерландов.

Главными задачами встречи заинтересованных сторон являются: презентация программы трехстороннего сотрудничества ЮНЕЙДС в Голландии, консультации с партнерами о приоритетах сотрудничества, определение потенциальных сфер для сотрудничества в Украине и разработка общего рабочего плана.

БФ «Новая семья» представил на встрече опыт и планы работы Центра социально-психологической помощи молодым людям с опытом употребления ПАВ. В ответ, партнеры встречи выступ ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: Модератор | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

В рамках реалізації проекту Міжнародним благодійним фондом "СНІД Фонд Схід-Захід" - "Права та здоров'я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини" Центр соціально-психологічної допомоги "Діалог" БФ "Нова сім'я" прийняв активну участь в організації та проведені 31 травня, до Дня молоді, першого міського турніру міні-футболу серед неповнолітніх.
До команд футболістів були залучені діти, які перебувають на обліку в правоохоронних органах та виховуються в сім'ях, які опинились в складних життєвих обставинах. За кошти гранту були придбані призові медалі, футбольні м'ячі.

Мета проекту – залучення дітей даної категорії до регулярних занять спортом, пропагування серед них фізичної культури та різновидів футболу через втілення цілого комплексу заходів.

Партнери: Чернівецький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, ЧМВУ КВІ відділу Державної пенітенціарної служби України в області, Управління по фізичній культурі та спорту міської ради.
... Читати далі »
Переглядів: 393 | Додав: Модератор | Дата: 02.06.2014