Середа, 15.05.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 30 » Майбутнє варто планувати ( робоча зустріч)
13:24
Майбутнє варто планувати ( робоча зустріч)

Майбутнє варто планувати
( робоча зустріч)

29 квітня 2014 року пройшла робоча зустріч партнерів - (представників соціальних служб міста, СНІД-центру, редакторів місцевих радіостанцій, телебачення та газетних видань), задля презентації програми «Здоров’я жінок України» в регіоні, обговорення та затвердження плану заходів компанії «Майбутнє варто планувати!» , алгоритму взаємодії для його виконання.
Національна програма «Здоров’я жінок України» (2011-2016 рр.), реалізується в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінок та планування сім’ї» - українською неурядовою організацію, що працює в сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я та є членом Міжнародної федерації планування сім’ї.
Під час зустрічі тренером програми «Здоров’я жінок України», спеціалістом БФ «Нова сім’я» Федоряк Світланою була презентована стратегія програми - через співпрацю з українськими неурядовими організаціями, підтримуючи їхні ініціативи, спрямовані на зміну ставлення населення і створення сприятливих політик на національному та місцевому рівнях, а також зміцнюючи їх організаційну спроможність - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи не планованій вагітності та абортам .
Обговорюючи актуальність проблеми збереження репродуктивного здоров'я, президент фонду “Нова сім'я” Бережна Тетяна відзначила, що батьківство- це велика відповідальність. Діти мають бути бажаними, адже вони це дуже відчувають, хвилюються ра¬зом з мамою .
Віце-президент фонду “Нова сім'я” Шкрета-Шварцман Алла підкреслила важливість проведення просвітницької роботи з питань збереження репродуктивного здоров'я серед представників різних верств населення з наголосом на молодь фертильного віку, в т.ч. жінок комерційного секс – бізнесу, споживачів наркотиків та їхнього найближчого оточення.
Учасники зустрічі обговорили та узгодили план по впровадженню заходів по збереженню репродуктивного здоров’я жінок, передбачених міжсекторальною компанією «Майбутнє варто планувати!» у квітні- вересні 2014 року( доповідач– Шербул Анастасія Вікторівна, керівник проекту, спеціаліст БФ «Нова сім’я»).

Місце проведення зустрічі: Чернівці, вул.,Шевченка, 28( Прес- центр)

Контактна особа:
Бережна Тетяна, президент БФ «Нова сім’я»,
інформаційний менеджер проекту
«Майбутнє варто планувати!».
р.т.: 50 11 80
Переглядів: 482 | Додав: Модератор | Теги: Здоров'я жінок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]