Понеділок, 29.04.2024, 07:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 30
Згідно Програми співробітництва Уряду України та ЮНІСЕФ на 2012–2016 рр., ЮНІСЕФ надає підтримку у покращенні доступу молоді груп ризику до медико-соціальних послуг.
Відповідно, у 2013 році в Україні спільними зусиллями Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні було проведено ряд навчальних семінарів-тренінгів з питань профілактики ВІЛ та ризикованої поведінки серед підлітків груп ризику (на основі посібника «Підлітки груп ризику щодо інфікування ВІЛ», розробленого ЮНІСЕФ та ВООЗ).
У 2014 році спільно з тренерською командою Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» з числа учасників, які пройшли навчальні тренінги попереднього етапу, а серед них Андрій Македон – старший соціальний працівник та Строєва Наталія – керівник напрямку по роботі з дітьми вулиці Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я », були запрошені на перший етап підготовки тренерів з питань профілактики ВІЛ серед уразливих підлітків та підлітків, які пр ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: Модератор | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)


Майбутнє варто планувати
( робоча зустріч)

29 квітня 2014 року пройшла робоча зустріч партнерів - (представників соціальних служб міста, СНІД-центру, редакторів місцевих радіостанцій, телебачення та газетних видань), задля презентації програми «Здоров’я жінок України» в регіоні, обговорення та затвердження плану заходів компанії «Майбутнє варто планувати!» , алгоритму взаємодії для його виконання.
Національна програма «Здоров’я жінок України» (2011-2016 рр.), реалізується в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінок та планування сім’ї» - українською неурядовою організацію, що працює в сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я та є членом Міжнародної федерації планування сім’ї.
Під час зустрічі т ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Модератор | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)