Понеділок, 29.04.2024, 01:05
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 25

24.06.2014
Ольга Стефанишина, виконавчий директор БФ "Пацієнти України", ЮКАБ спеціально для УП.Життя
Поки на Сході нашої країни триває АТО, Міністерство здоров'я України впровадило нову операцію зі знищення української нації – АЛО, або антилюдську операцію, повністю зриваючи терміни тендерів на закупівлю життєво необхідних ліків в Україні на 2014 рік.
Це означає, що вже зараз пацієнти з важкими захворюваннями опиняються без життєво необхідних препаратів.
А з вересня-жовтня в Україні не залишиться ліків по всіх держпрограмах, включаючи ВІЛ-інфікованих пацієнтів, життя яких повністю залежить від держави, адже ці ліки не можна купити в аптеці.
Таких пацієнтів в Україні налічується майже 44 тисячі, і вони можуть почати помирати без ліків уже восени цього року.
Міністерство охорони здоров'я виконує 18 державних програм, ліки за якими закуповують централізовано кожного року і ро ... Читати далі »
Переглядів: 568 | Додав: Модератор | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)

За два місяця до поїздки набирали групи дітей вихованців міського благодійного фонду « Нова сім ′ я». До поїздки готувалися довго,замовили автобус,приготовили обіди,закупили водичку ,спланували похід. Кожного разу на занятті діти перепитували,коли вже настане той день і ми вирушимо у дорогу. І нарешті цей день настав. Неділя, 22 червня. Прокидаюся вранці,одягаю зручний одяг і спішу на зустріч малечі,щоб нікого не забути перед вирушанням у дорогу. Наша група була великою,мали змогу поїхати діти з відділення соціальної адаптації як старша так і молодша група,маленькі діти були з своїми батьками,діти вулиці,відповідальні та прихопили з собою фотографа Сергія, та основна людина, яка була присутня з нами,це Тетяна Миколаївна Бережна.

Ось - ось вже вирушаємо в дорогу,хтось з дітей добігає,прийдеться затриматися. Скільки часу чекали,рахували дні,і прийдеться ще трошки почекати. За цей час,всім присутнім роздали бутил ... Читати далі »
Переглядів: 448 | Додав: Модератор | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)