Середа, 15.05.2024, 12:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Травень » 20 » Вуличний університет працює…
16:07
Вуличний університет працює…
Вуличний університет працює…
Під гаслом «Майбутнє варто планувати!», 18 травня цього року на території парку культури і відпочинку їм. Т.Шевченко м. Чернівці, з 11години розпочав свою діяльність Вуличний університет з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї благодійного фонду «Нова сім’я».
Вільними слухачами - студентами Вуличного університету, який стартував в рамках програми «Здоров’я жінок України», стали понад 200 чернівчан віком від 18 років. Поширено більше однієї тисячі тематичних матеріалів. Залученим спеціалістом Обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, лікарем-гінекологом, було надано 31 консультацію з питань репродуктивного та сексуального здоров’я.
Волонтери та працівники проекту заводили жваву розмову із слухачами Вуличного університету, цікавились своєчасністю та необхідністю створення такого заходу .

З відгуків про захід:
«Мені 24 роки. Я випускник університету ім.Ю.Федьковича, але залюбки став студентом Вуличного університету громадської організації, адже для мене ця тема є актуальною. Ми багато читаємо ліричної, історичної, ділової літератури, відслідковуємо події світу, поспішаємо ставити «лайки» до фото малознайомих людей в соцмережі, але майже нічого не знаємо про проблеми формування сімейних стосунків. Говорити про плани на майбутнє без планування сім’ї вважаю неможливим. Я особисто за поінформоване рішення та доступ до достовірної інформації, на прикладі ось такої відкритої розмови у форматі Вуличного університету. Дякую»

«Я мати підлітка. Вважаю, що така форма інформаційної роботи з молоддю найбільш ефективна та сучасна, молодь потребує знань «про це», але користується випадковими джерелами. Добре, що тут є лікар-фахівець, бо він має можливості та знання спонукати до відвертого та своєчасного діалогу не тільки дівчат та хлопців, але й молоді сім’ї»
Запрошені партнери проекту, засоби масової інформації, зокрема газета «Версії» та ТРК «Чернівці», висвітлили детально акцію про відкриття Вуличного університету на власних сторінках в Інтернет –мережі.

Тетяна Бережна, інформаційний менеджер проекту
Переглядів: 499 | Додав: Модератор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]