Вівторок, 14.05.2024, 11:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Квітень » 25 » Програма «Здоров’я жінок України» буде діяти і в місті Чернівці
18:43
Програма «Здоров’я жінок України» буде діяти і в місті Чернівці
21 квітня 2014 року підписано угоду про спільну роботу в організації просвітньої компанії «Майбутнє варто планувати!» на території нашого міста між Інститутом досліджень та тренінгів імені Джона Сноу та Чернівецьким благодійним фондом «Нова сім’я» .
Основна мета компанії «Майбутнє варто планувати!» - сприяння збереженню репродуктивного здоров’я жінок і пар, популяризація сучасних ефективних методів контрацепції, шляхом проведення масових заходів з охопленням активної молоді міста, в т.ч. представників соціально - незахищених верств населення .
Заходи передбачають: трансляцію/вихід в ЗМІ тематичних програм/статей, роботу Вуличного університету, інформаційний марафон з поширення тематичних матеріалів.
Партнерами компанії є Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом та Державна телерадіокомпанія. Інформаційним спонсор виступає газета «Версії».
Проект «Майбутнє варто планувати!» - міжгалузева компанія, яка розроблена в підтримку національної програми «Здоров’я жінок України» (2011-2016 рр.) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) здійснюється в багатьох містах України. Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінки та планування сім’ї» - українською неурядовою організацією, що працює в сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я та є членом Міжнародної федерації планування сім’ї.
Мета програми «Здоров’я жінок України» - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи незапланованій вагітності та абортам. До Програми, для досягнення мети, залучені українські неурядові організації , де підтримуючи їхні ініціативи, які спрямовані на зміну ставлення населення до репродуктивного здоров’я, створення сприятливих політик на національному та місцевому рівнях, зміцнює їх організаційна спроможність.
З квітня по вересень поточного року, в рамках компанії «Майбутнє варто планувати!» здійснюються наступні заходи:
• Організація циклу тематичних передач, за участі тренера програми «Здоров’я жінок України»,лікаря – гінеколога, в ефірі телерадіокомпаній міста.
• Висвітлення актуальних питань зі збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї на шпальтах газети «Версії» -.
• Організація роботи Вуличного університету на території міського парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, у гуртожитках навчальних закладів міста, з вільним доступом до консультації з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, тематичної літератури, засобів контрацепції : в травні до Тижня планування сім’ї та молоді; в червні – до дня Захисту дітей; в липні – до Всесвітнього дня поцілунку; у вересні - до Міжнародного дня освіченості.
• Поширення через аптечні пункти, лікувальні установи, косметичні салони, кафе та транспортну мережу міста, тощо, просвітніх матеріалів з тематики репродуктивного здоров’я, планування сім’ї.
Команда виконавців проектної діяльності, автори компанії «Майбутнє варто планувати!» відкрити для співпраці, шукають активну молодь для волонтерської роботи в реалізації компанії. Просимо звертатись до керівника проекту «Майбутнє варто планувати!», психолога вищої категорії, спеціаліста БФ «Нова сім’я», Шербул Анастасії, за телефоном (0372) 50 11 80 або 066 012 55 35.
58000, м. Чернівці., вул.,Червоноармійська, 83А. БФ «Нова сім’я».
т.р./факс: 50 11 80 т.м.: 066 012 55 35.
е-mail: metod-centr@bk.ru
Переглядів: 521 | Додав: Модератор | Теги: USAID | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]