Понеділок, 29.04.2024, 08:23
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Серпень » 27

ПРЕС-РЕЛІЗ

м. Київ, 27.08.2014
Пацієнти вимагають звільнення голови Тендерного комітету МОЗ
Сьогодні пацієнти та громадські активісти пікетували Кабінет Міністрів України із вимогою звільнити голову тендерного комітету Міністерства охорони здоров’я України Руслана Салютіна. Саме він, на думку громадськості, відповідальний за провалення всіх тендерів в Україні.
«Пацієнти, що лікуються за державними програмами – залишились без ліків. По деяким програмам (гемофілія) ліків вже нема, по деяким – вони скінчаться восени. Тендери на закупівлю ліків в 2014 році зірвані! Вимагаємо персональної відповідальності та звільнення чиновників, що провалили тендери цього року! Якщо Прем’єр-міністр не звільнить голову тендерного комітету МОЗ та терміново не призначить нову людину, яка зможе швидко провести тендери, то він нестиме особисту відповідальність за тисячі см ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: Модератор | Дата: 27.08.2014 | Коментарі (0)

ПОЗДОРОВЛЯЄМО!
Членів міні-команди вуличного футболу «Олімп» Центру соціально- психологічної допомоги «Діалог» Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» !


«Пройди шлях до власного Олімпу – здобудь перемогу!» під таким девізом, за результатами турніру, який відбувся 23 серпня у м. Кременчук, наша команда (підлітки від 14 до 16 років), домоглася перемоги у дружньому турнірі по футболу проти двох команд вихованців Кременчуцької виправної колонії для неповнолітніх. Було проведено три гри між командами суперниками в яких команда міста Чернівці забила у ворота суперників 7 голів. Команда отримала кубок , грамоти та призи. Ура !
Але перемогу нашої команди ми дуже хочемо розділити з її організаторами – гостинним Полтавським обласним Благодійним фондом «Громадське здоров’я» та Полтавським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.
Приємним подарунком для підлітків Чернівецької команди стала ек ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: Модератор | Дата: 27.08.2014 | Коментарі (0)