Неділя, 28.04.2024, 20:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Липень » 17

Вже стало традицією, що фонд знаходить благодійників для організації акцій підтримки дітей, які тимчасово перебувають в складних життєвих обставинах, в переддень нового навчального року.
За підтримки партнерів з Австрії, благодійного фонду «Сonfinis» 33 дитини, що протягом двох років відвідують програми відділення соціальної адаптації Денного реабілітаційного центру для молоді благодійного фонду «Нова сім’я», отримали пакунки з канцелярськими наповненнями, як благодійну допомогу в підготовці до школи.
Нагадуємо, що діяльність Денного реабілітаційного центру для молоді здійснюється за технічної та фінансової підтримки Фонду «Сonfinis» з 2012 року.
За ініціативи працівників фонду, враховуючи потреби у підлітків в репетиторстві, волонтерами волонтерського руху "Аргумент" організовані безкоштовні уроки для дітей та підлітків з вивчення англійської ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: Модератор | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)


Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» сприяє розвитку програм з формування безпечної моделі поведінки, профілактики наркоманії та її наслідків серед дітей та молоді в місті Чернівці.
З ініціативи Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог» та Методичного центру здоров’я та розвитку молоді благодійного фонду «Нова сім’я» старувала програма «Вуличний спорт замість Вуличного наркотику та злочинності».

В межах програми Фонд, за підтримки партнерів зі Швейцарії, сприяє розвитку команди вуличного міні-футболу та вуличного Workout.

Окрему вдячність Фонд висловлює адміністрації спортивного магазину «ФОРВАРТ» за за наданий спортивний одяг для 10 учасників команди вуличного міні-футболу, яка була сформована з підлітків, клієнтів фонду.

Вже понад 30 неповнолітніх підлітків нашого міста, зробили свій вибір на користь спорту та здоровим звичкам. ... Читати далі »
Переглядів: 470 | Додав: Модератор | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)


В межах роботи Центру соціально-психологічної допомоги « Діалог» та за підтримки Партнерської мережі з профілактики наркоманії серед дітей та молоді ( об’єднання установ та громадських організацій м. Чернівці) проходить акція «Здорові звички».
Місячник «Здорові звички» є ініціативою БФ «Нової сім’ї» в рамках співпраці з програмою «Бібліоміст в Чернівецькій області» та бібліотеками краю.

Мета – поширити інформацію про шляхи передачі ВІЛ-інфекції серед неповнолітніх читачів бібліотек та про діяльність Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог» благодійного фонду «Нова сім’я».

Об’єднання ресурсів бібліотек та програм соціальної адаптації й просвіти є визнаними серед міжнародних спеціалістів та унікальним досвідом тісної співпраці для нашого краю.

Інформаційні матеріали з тематики попередження ВІЛ-інфікування, змісту програми «Права та здоров’я уразли ... Читати далі »
Переглядів: 490 | Додав: Модератор | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)