Неділя, 28.04.2024, 22:29
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Червень » 06
Сили Волонтерського руху "Аргумент" більшають!

До дня захисту Дітей, за ініціативи Вуличного руху "Аргумент" Денного реабілітаційного центру для молоді БФ "Нова сім'я" була проведена акція "Подаруй дитині здоров'я". Мета акції - закріпити навички догляду за гігієною тіла та підтримати мотивацію до збереження за власним здоров'ям у дітей які виховуються в сім'ях з проблемою наркотичної залежності та є відвідувачами відділення соціальної адаптації та профілактики негативних явищ.
До акції, активно долучились працівники працівники Чернівецького філіалу "ФІДО" банку. Для дітей дошкільного віку були придбані засоби для індивідуальної гігієни: шампуні, зубні щітки та пасти, гелі та мило для вмивання, серветки, рушники. На загальну суму: 500 грн. Додатково, був зібраний дитячий одяг та взуття.
Щиро дякуємо за вклад в доброчинність, співпрацю та велике серце працівників "ФІДО" банку.
Переглядів: 527 | Додав: Модератор | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

Вуличний університет - 01. 06. 2014 рік.

До дня Дітей, в парку відпочинку "Жовтневий", пройшла відкрита сесія для охочих, Вуличний університет "Майбутнє варто планувати!".
Не зважаючи на непогоду, серед охочих відвідати відкриту сесію з тематики репродуктивного здоров'я та методів планування сім'ї, було поширено більше 400 примірників тематичної продукції програми "Здоров'я жінок України". Було надано 10 консультацій лікаря - гінеколога, залученого спеціаліста СНІД-центру. Особливістю заходу, стала відкрита виставка тематичних книг "Мати і дитина" від Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім.М. Івасюка.

Наступний Вуличний університет відбудеться 29 червня, до дня Конституції України, в парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, з 11 до 16 години.
Завітайте!

За додатковою інформацією звертайтесь:
Світлана Федоряк, адміністратор компанії "Майбутнє варто планувати!", м.т.: 0992255431
Переглядів: 391 | Додав: Модератор | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)