Понеділок, 29.04.2024, 05:02
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2014 » Березень » 13
Станом на 12 березня 2014 року, до складу мережі подали заявки та увійшли 9 установ міста, зокрема: Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки,Вище професійне училище №3, Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16,Професійний машинобудівний ліцей, Комунальна обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей», Центральна міська дитяча бібліотека, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів технологічного профілю №33; Київський торгово-економічний університет та Дошкільний навчальний заклад №46.
Всього до складу Партнерської мережі входять 36 установ та організацій краю. Нагадаємо, що мета мережі - забезпечити доступ дітей та молоді, яка має досвід вживання наркотичних речовин до комплексних медико-соціальних, психологічних, правових та інформаційних послуг для їх безпечної соціалізації та відновлення соціальних зв’язків.
За довідками, прохання звертатись за телефоном 50 ... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: Модератор | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

З лютого 2014 року, в рамках грантової діяльності Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог», за підтримки Міжнародного благодійного фонду «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW) та співпраці з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Департаменту освіти та науки ОДА, в 8-ми із 9-ти профтехнічних навчальних закладах стартувала просвітня компанія «Діалог».
Мета просвітньої компанії «Діалог» - своєчасно попередити ризик інфікування ВІЛ/СНІД та скоєння протиправних дій неповнолітніми які навчаються в профтехнічних навчальних закладах, надати достовірну інформацію про послуги представників Партнерської мережі установ та громадських організацій з профілактики наркоманії та інших залежностей серед молоді та дітей міста виявити неповнолітніх із досвідом вживання наркотичних речовин та сприяти їх відвідуванні занять Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог» БФ «Нова сім’я».
Етапи впровадження просвітньої компанії:
- первинна оцінка рівня знань на ризику неповнолітн ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: Модератор | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

Методична підтримка спеціалістів, членів Партнерської мережі установ та громадських організацій з профілактики наркоманії та інших залежностей серед молоді та дітей м. Чернівці

Центр соціально-психологічної допомоги «Діалог» БФ «Нова сім’я», гостинно запрошує спеціалістів, членів Партнерської мережі установ громадських організацій з профілактики наркоманії та інших залежностей серед молоді та дітей м. Чернівці, скористатись бібліотекою Центру та відвідати групи супервізії для спеціалістів соціальної сфери.
В офісі БФ «Нова сім’я» по вул., Червоноармійська, 83А, в робочі дні з 10:00 до 13:00 відкрита бібліотека Центру соціально-психологічної допомоги «Діалог». Працює Wi-Fi зона.
25 березня відбудеться відкрита зустріч – супервізія, для працівників соціальної сфери. Запрошуємо скористатись можливістю провести інвентаризацію власних сил та потреб, отримати інформацію про інноваційні методи консультування клієнтів та методів попередження синдрому емоційног ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: Модератор | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)