П`ятниця, 27.09.2024, 06:14
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2013 » Липень » 18 » «Вірусні гепатити…Ти в силах змінити майбутнє!»
10:04
«Вірусні гепатити…Ти в силах змінити майбутнє!»


З червня 2013 року, Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження», розпочав проект - «Вірусні гепатити…Ти в силах змінити майбутнє!», який присвячений до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами 28 липня 2013 року.

Мета проекту - через організацію та проведення інформаційно-просвітницької компанії, до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, із залученням представників державних структур, медичних закладів, неурядових організацій, ЗМІ, представників приватного сектору, створити умови та забезпечити серед населення, високого рівня обізнаності про шляхи поширення вірусних гепатитів та існуючі заходи профілактики, доступ до послуги експрес-діагностики на виявлення ВГ, надання благодійної допомоги сім’ям, де є діти із діагнозом – вірусний гепатит С, що в свою чергу згуртує навколо проблеми всі сили, які ціле направлені для її подолання.

Висока вартість лікування (від 30 000 грн. до 120 000 грн., курс лікування, залежно від варіювання генотипу вірусу та індивідуальних особливостей), діагностики (від 50 грн. до 280 грн.), низький рівень поінформованості населення, щодо загрози інфікування та шляхів уникнення хвороби, зумовлює низький рівень мотивації серед населення до своєчасного проходження медичного обстеження та прихованість епідситуації в регіоні та країні загалом. Саме тому в рамках нашого проекту здійснюється акція зі збору коштів на лікування 6 дітей із діагнозом «Гепатит С». Ми закликаємо всіх небайдужих долучитись до справи милосердя та не залишатись осторонь проблеми, яка може торкнутись кожного з нас.
У рамках проекту 28 липня, до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, в Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченко, з 12 до 16 години дня, відбудеться акція «Переможемо С». Буде розміщена інформаційна палатка для отримання консультації від лікарів – інфекціоністів з питань вірусних гепатитів. Будуть розміщені 2 мобільні амбулаторії з доступом до медичного консультування та безкоштовної експрес-діагностики на виявлення вірусних гепатитів В та С. Вестиметься збір благодійних коштів, спрямованих на допомогу в лікуванні 6 дітям хворим на вірусний гепатит С, при використанні скриньок, соціальні працівники роз’яснюватимуть мету збору коштів та подальше їх направлення.
Ми закликаємо вас не залишатися осторонь - проблему можна подолати лише разом, тільки - Ти в силах змінити майбутнє!
Переглядів: 475 | Додав: Модератор | Теги: Гепатит, ГЕПАТИТ С | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]