П`ятниця, 27.09.2024, 04:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2013 » Листопад » 25
За статистикою близько 90% випадків звернення від насильства в сім’ї надходить від жінок. Часто, в результаті пережитого насильства, іноді неодноразового, вони набувають деяких особистісних рис, які потребують глибокої корекції та підтримки. Вони дуже невпевнені в собі, мають глибоку недовіру до себе та до інших людей, часто самі стають агресивними чи провокують агресію з боку оточуючих. Ці прояви вимагають особливого підходу у разі організації роботи.
Причини, прояви і наслідки насильства в кожному конкретному випадку є унікальними. Психологічний стан дівчини, жінки, яка постраждала від насильницьких дій, залежить від ситуації насильства, типу насильницьких дій, їх частоти, того, хто є насильником, які з ним (чи нею) у жертви відносини і, звичайно, від особистості самої постраждалої людини.
Психологічні прояви результатів насильницьких дій можуть проявлятися в різних сферах життя люди і впливати на неї протягом тривалого періоду. Саме тому в ро ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: Модератор | Дата: 25.11.2013 | Коментарі (0)

В 1954 году Генеральная Ассамблея ООН рекомендовала всем странам ввести в практику празднование Всемирного дня детей (Universal Children's Day), как дня мирового братства и взаимопонимания детей, а также деятельности, направленной на обеспечение благополучия детей во всем мире.
20 ноября 1959 года Генеральная Ассамблея ООН приняла Декларацию прав ребенка, а 20 ноября 1989 года — Конвенцию ООН о правах ребенка.

Ежегодно одиннадцать миллионов детей умирают, не дожив до своего пятилетия, еще десятки миллионов остаются физически или умственно больными, не имея возможности взрослеть, жить и развиваться.

Не только в раннем детстве приходится сталкиваться с силами, угрожающими жизни и благосостоянию детей. Ребенок становится более незащищенными и в подростковом возрасте, поскольку зачастую лишен прав, в том числе права на образование, на участие в общественно-политической жизни, на защиту от нанесения вреда здоровью.

В 200 ... Читати далі »
Переглядів: 473 | Додав: Модератор | Дата: 25.11.2013 | Коментарі (0)